Vuoden 2016 #MunLiike –ohjelma tuo kouluihin paljon erilaisia palloja, yli 20 000 kappaletta. Vuoden 2016 välineinä on erilaisia palloja: koripalloja, jalkapalloja ja yukigassen-palloja. Välineiden tarkoitus on innostaa pelaamaan kou­lupäivän aikana ja mahdollistaa kaikkea hauskaa tekemistä yhdessä kavereiden kanssa.

Täältä löydät vinkkejä, mitä kaikkea hauskaa palloilla voi tehdä välitunneilla: taitoa vaativia temppuja, pelejä ja kilpailuja tai jotain ihan erilaista ja kreisiä!

Julisteet

Julisteiden tarkoituksena on toimia muille oppilaille ja henkilökunnal­le innostajina. Kun jollekin välitunnille on sovittu esim. välituntitur­nauksen järjestämisestä, tulevan tapahtuman aika ja paikka kirjataan julisteeseen ja julisteita laitetaan näkyviin eri puolille koulua: ulko-oviin, ilmoitustauluille, luokan oviin jne.

Lataa kampanjajulisteet täältä:

#MunLiike 2016, kampanjajuliste 1 (PDF) »
#MunLiike 2016, kampanjajuliste 2 (PDF) »

Kampanjakalenteri

Kampanjakalenterin tarkoituksena on auttaa oppilaita sekä tapah­tumien suunnittelussa että markkinoinnissa. Kalenterit toimivat välituntiliikuttajien suunnittelupohjina ja markkinoinnissa. Julisteiden tapaan ne kertovat muulle koululle, milloin ja millaisia kampanja­tapahtumia on luvassa. Julisteet kertovat sitten vielä tarkemmin tulevista tapahtumista.

Lataa kampanjakalenteri täältä: #MunLiike 2016, ohjelmaopas (PDF)