#MunLiike -ideavihkon tarkoituksena on antaa sekä oppilaille että opet­tajille vinkkejä siitä, miten kampanjasta tulisi mahdollisimman toimi­va. Vihkossa on vinkkejä toiminnan järjestämiseen ja välituntien ja tapahtumien aktiviteeteiksi.

Lataa #MunLiike /ideavihko täältä: #MunLiike 2016, ohjelmaopas (PDF)

Eri oppilaita kiinnos­tavat erilaiset asiat: jotkut meistä ovat kilpailuhenkisiä, toisia kiinnos­taa leppoisampi ajanvietto kavereiden kanssa. Oppilaat päättävät, mitä vihkon vinkeis­tä halutaan hyödyntää. Siten yhdessä tehden #MunLiikkeestä tulee rento ja hauska ohjelma! Tavoitteena on, että jokainen lähtee liikkeelle – tyyli on vapaa!

Vihkossa olevat vinkit on jaettu kolmeen eri ryhmään

Taitotehtävät

Erilaisia tehtäviä ja harjoituksia, joissa pääsee harjoittelemaan pallojen hallintaa: temppuja, heittoja, kiinniottoja, käsittelytai­toja jne. Jos haluaa, voi näistä ideoista vaikka rakentaa haluk­kaille haastekisan koko #MunLiike-kampanjan ajaksi.

Pelit ja kilpailut

Palloilla syntyy lukematon määrä erilaisia pelejä, leikkejä ja kilpailuja. Tämän osion vinkeillä saadaan kerralla suuriakin määriä oppilaita välituntien aikana liikkeelle.

Kreisiä ja erilaista kivaa

Pallo on pallo, mutta mihin kaikkeen muuhun sitä voidaan­kaan käyttää…? Viestikapula? Nappula lautapelissä? Päähine? Rakennuspalikka?