Somekoira Arnold | Coca-Cola Suomi

Somekoira Arnold | Coca-Cola Suomi

Tule tervehtimään Spriten uusia brändilähettiläitä! Joukossa on mukana ylimääräinen tassupari: yksi heistä on Arnold-koira.

 

Sprite on valinnut uudet brändilähettiläänsä. Heistä varmasti hurmaavin (vaikka he ovat vallan charmantteja kaikki neljä!) on Arnold-staffi eli staffordshirenbullterrieri.

 

–  Koiruus on ihan parasta! Nukkumisen ja syömisen lisäksi voin vaan paukutella menemään, Arnold kuvailee koiravaikuttajan elämää.

 

Vaikka Arnold on suloinen ja vähän hassu, ei hän ole mikään eilisen teeren poika. Arnoldilla on nimittäin Instagramissa yli 15 000 seuraajaa.

 

Suurten brändien lähettiläinä lemmikit ovat vielä harvinaisia. Arnold onkin yksi Suomen ensimmäisistä karvakuonoista, jotka ovat päässeet tunnetun merkin lähettilääksi. Sprite-yhteistyön myötä Arnoldista tuleekin todennäköisesti maamme kuuluisin koira.

 

Katso Arnoldin insta: https://www.instagram.com/arnold_staffy/

 

Oman tiensä kulkijoita

 

Hurmaavan Arnoldin varjoon eivät jää kolme muutakaan Spriten vastavalittua vaikuttajaa. He ovat parkour-ammattilainen Valtteri Luoma-aho, sirkustaiteilija Veera Kaijanen ja DJ, kuvataitelija ja monilahjakkuus Teemu Keisteri.

 

Jokaisella valitulla vaikuttajalla on vähän erikoisempi laji, jota he tekevät intohimoisesti. Jokainen on omalla tavallaan myös onnistunut rikkomaan rajoja. Heitä yhdistää se, että he kulkevat vakaasti omaa polkuaan.

 

Vaikuttajat tulevat esiintymään brändilähettiläinä BORNTORFRSH-kampanjassa Spriten sosiaalisen median kanavissa.

 

Nuorallataiteilu herätti epäilyksiä

 

Kun Veera Kaijanen kuuli sirkuskoulusta kuusivuotiaan, hän oli heti varma, että sirkus on hänen juttunsa. Niinpä hänestä tulikin nuorallatanssija ja hulavanne-spesialisti. Matkan varrella on kuitenkin riittänyt epäilijöitä.

 

–  Ne kerrat mitä mulle on sanottu ‘et sä pysty siihen’, ‘se ei ole sun juttu’, ‘sä treenaat liikaa ja se ei ole sulle hyväksi’ ja ja ja… Lista on loputon! Paras perustelu on vain olla hiljaa ja mennä treenaamaan entistä määrätietoisemmin.

 

Katso Veeran insta: https://www.instagram.com/veeranen/

 

Suurinta vapautta

 

Sekä Veera että parkour-ammattilainen Valtteri Luoma-aho kuvaavat toisistaan tietämättä intohimojaan aivan samoin sanoin: “Se vain on mun juttu!”

 

Valtteri Luoma-aho löysi parkourin pariin lajia kuvaavan videon perusteella, ja parkouriin liittyvä vapaus kiehtoi häntä saman tien.

 

– Olen harrastanut lapsena telinevoimistelua, mutta parkour on paljon vapaampaa kuin mikään, mitä olin aikaisemmin tehnyt. Tässä voi tehdä omalla tyylillään, mitä haluaa.

 

Katso Valtterin insta: https://www.instagram.com/valtteriluomaaho/

 

Sattumalla saa olla sijansa

 

Vapaus ja spontaanius määrittävät myös Teemu Keisterin uraa. Hän tuli tunnetuksi reilut kymmenisen vuotta sitten Ukkeli-hahmon piirtäjänä.

 

Nykyään Teemulla on galleria ja hän on luonut uraa DJ:nä. Hän taiteilee myös käsinpiirrettyjä t-paitoja, ja hän on päässyt suunnittelemaan vaatteita myös Ivana Helsingin mallistoon.

 

Teemu muistuttaa, ettei kaikkea tarvitse suunnitella kovin tarkkaan. Elämässä sattumalla saa olla sijansa.

 

– Teen koko ajan monia erilaisia juttuja. Iloisten vahinkojen kautta voi syntyä uutta, hienoa ja mullistavaa.

 

Intohimojaan ei suotta tarvitsekaan rajata vain yhteen – kunhan seuraa unelmiaan sinne, minne sydän käskee mennä.

 

Katso Teemun insta: https://www.instagram.com/keisteri/