Coca-Cola tarjoaa huippukesän! | Coca-Cola Suomi

Coca-Cola tarjoaa huippukesän! | Coca-Cola Suomi

Löydä aurinko etiketistä ja kurkkaa korkin alle!

 

Tutkitusti Suomen parhaimman makuinen kolajuoma Coca-Cola tarjoaa suomalaisille joka vuosi kesän mielenkiintoisimman kampanjan – eikä tämä kesä ole poikkeus!  Coca-Colan kesä 2018 kuplii suuria elämyksiä ja upeaa meininkiä. Kun aurinko kuumottaa, on aika kokea uusia juttuja. Siksi Coca-Cola tarjoaa tänä kesänä ystävilleen jääkylmien makuelämysten lisäksi uskomattomia elämyksiä. Kesän kutkuttavin kokemus löytyy aurinkologolla varustetusta kampanjapullosta.

 

– Coca-Cola on kymmenien vuosien ajan ollut ylivoimaisesti Suomen rakastetuin virvoitusjuoma ja myös tutkitusti parhaimman makuinen kolajuoma. Joka kesä Coca-Cola on tarjonnut suomalaisille kampanjoita, jotka ovat olleet kulloisenkin kesän huomatuimpia. ’Kuka voisi unohtaa esimerkiksi Coca-Colan etunimipullot tai viime kesän lomakohdepullot?’, mainitsee Coca-Colan kampanjoista Suomessa vastaava Iina Airaksinen.

 

Nauti aito Coca-Cola ja kurkkaa korkin alle

 

Tänä kesänä kannattaa seurata aurinkoa ja korkata pullo, jossa on aurinkologo. Viileän juoman lisäksi voit kokea jotain, jota et koskaan unohda. Sillä tänä kesänä Coca-Cola virkistää suomalaisia tarjoamalla mahdollisuuksia viettää unohtumattomia ja elämyksellisiä hetkiä yhdessä – joista monet ovat useimmille varmasti ainutlaatuisia kokemuksia. Kaikkialla Suomessa on kesä–elokuussa myynnissä aurinkologolla varustettuja pulloja, joiden korkista löytyvä arvontakoodi voi olla avaimesi huippufestareille tai ikimuistoisille elämysmatkoille.

 

Aurinkologo paistaa 0.5-litran ja 1.5-litran Coca-Cola Classic-, Coca-Cola Zero Sugar-, Fanta appelsiini- ja Sprite Sokeriton -pullojen kyljissä. Aurinkopullon korkin alta löytyvällä koodilla voit osallistua tuhansien palkintojen arvontaan osoitteessa www.coke.fi/kesa.

 

Koodilla voi voittaa huikeita elämysmatkoja safarille Etelä-Afrikkaan, laskettelemaan Sloveniaan, surfailemaan Portugaliin tai nauttimaan auringosta Ibizalle sekä festari- ja leffaelämyksiä. Voit päästä esimerkiksi heinäkuussa kolmeksi päiväksi Turun Ruisrockiin, elokuussa viikonlopuksi WKND-festareille Helsingissä tai VIP-matkalle lempiartistin keikalle. Arvonnassa on myös ennätysmäärä Finnkinon leffalippupaketteja ja Fuze Tea -juomia. 

 

Voita liput loppuunmyydyille festareille 

 

– Kesäfestareille rakennetaan Coca-Cola -maailma, jollaista ei ole ennen nähty. Ruisrockin festariliput on jo myyty loppuun. Tänä kesänä aurinkologolla varustettu voittopullolla voi vielä saada itselleen liput kuulemaan suomalaisten ja ulkomaisten musiikin kärkinimiä. Festariosastollamme on huippu tekemistä, parhaat puitteet hengailulle ystävien kanssa, huippunäkymät VIP-deckiltä sekä tietenkin jääkylmää Coca-Colaa, kertoo Iina Airaksinen Coca-Colalta.