Coca-Colan kieli vie makumatkalle muistoihin | Coca-Cola Suomi

Coca-Colan kieli vie makumatkalle muistoihin | Coca-Cola Suomi

Coca-Colan uusi mainos vie katsojat makumatkalle muistoihin. Mitä muistoja sinulla on hetkistä, joissa olet nauttinut jääkylmää Coca-Colaa? 

 

Joitakin vuosia sitten Coca-Cola keräsi suomalaisilta muistoja, jotka liittyivät Coca-Colaan. Teini-ihastus, ensitreffit, hauskanpito kavereiden kanssa, koulun juhlat, syntymäpäivät ja lomamatkat olivat yleisimpiä tilanteita, joihin Coca-Cola kuului. Kaikki ikimuistoisia, ihania ja hauskoja hetkiä merkityksellisten ja tärkeiden ihmisten seurassa.  

 

Juuri tällaisiin muistoihin nojaa Coca-Colan uusin mainos, jossa kulauksellinen Coca-Colaa johdattaa katsojan jättiläismäisen vaaleanpunaisen kielen saattelemana matkalle muistoihin. Mainos saattaa kuulostaa hurjalta. Maku on kuitenkin viidestä aististamme yksi vahvimpia. Tutun herkullisen maun tunnistaminen kielellä sinkoaa meidät nopeasti muistojen syvyyksiin, menneisiin kesiin ja talviin.

 

 


Siksi uusi mainos onkin saanut nimekseen ’Coca-Colan taika’ ja se kertoo nuoren naisen makumatkasta muistoihin. Kulaus Coca-Colaa vapauttaa hänen kielellään muistoja, joihin Coca-Cola liittyy. Kieli johdattelee meidät juoksemaan ystävien kanssa kesäiselle uimarannalle, vaivattomasti laskemaan vuorten lumisia rinteitä, elokuviin ja lopulta kotijuhliin kavereiden kanssa.

 

Coca-Colan ainutlaatuinen maku muistuttaa meitä hetkistä, joissa olemme juomaa nauttineet.  Coca-Cola ei ole ainoastaan raikas juoma vaan myös jotain, joka liittyy moniin positiivisiin hetkiin – jotka muistuvat mieleen joka kulauksella. Mainoksen voit katsoa alla ja mainoksen musiikin ‘La La La’ voi ladata mm. Spotifysta ja muista striimipalveluista.