Youtube-ilmiö CokeTV | Coca-Cola Suomi

Youtube-ilmiö CokeTV | Coca-Cola Suomi

Odotettu CokeTV:n ensimmäinen jakso nähdään Suomessa torstaina 13.4. 2017. Siinä Isac Elliot ja Benjamin kokeilevat siipiään ja lentotaitojaan. Ensijakson jälkeen kannattaa joka perjantai virittäytyä Youtube-alustalla olevalle CokeTV-kanavalle, jossa julkaistaan joka viikko uusi jakso. Älä missaa yhtään jaksoa vaan tilaa CokeTV Suomi Youtubelta!

 

Nyt alkaa netti poreilla, kun eurooppalainen menestyskonsepti CokeTV aloittaa vihdoin myös Suomessa. Kanavan ensimmäisen vuoden juontajiksi on valittu Benjamin Peltonen sekä kolme muuta netin super-staraa, joista tilaisuudessa Benjaminin lisäksi ovat Ilona Ylikorpi ja Dokke Tas. Suomalaisjuontajat liittyvät eurooppalaisten CokeTV -julkkisjuontajien joukkoon, joiden ohjelmat keräävät maissaan kymmeniä miljoonia katselukertoja.

 

Uuden ohjelmasarjan juontajat Isac Elliot, Benjamin Peltonen, Ilona Ylikorpi ja Dokke Tas tekevät yhdessä tuotantotiimin kanssa uuden CokeTV-jakson joka viikko. He vuorottelevat juontajina eri jaksoissa ja pääsevät hyödyntämään omia kiinnostuksen kohteitaan ja erityistaitojaan oli sitten kyse musiikista, urheilusta, näyttelemisestä tai muodista.

 

CokeTV:n ohjelmien sisältö vaihtelee myös vuodenaikojen mukaan ja niissä nähdään myös vieraita, kuten ohjelman seuraajia ja tunnettuja suomalaisia.  Ensimmäisissä jaksoissa Isac ja Benjamin testaavat lentämistä sekä erilaisia temppuja leijuntaputkessa ja Ilona sekä Dokke pistävät itsensä peliin tandempyörähaasteissa.

 

Ensimmäiset kuvaukset ovat takana. Se oli tuoreille CokeTV:n juontajille hieno kokemus.

 

-   Meillä on niin huippu jengi tekemässä tätä ja meillä on sairaan hauskaa, kertoo Isac Elliot. Kaikilla meillä on kova halu tehdä hyvää ohjelmaa faneillemme. Mahtavaa on päästä tekemään jotain ihan uutta yhdessä ammattilaisten kanssa ja on hienoa huomata, kuinka meidän ja muun tuotantotiimin näkemykset istuvat hyvin yhteen. Jännintä on, ettemme itsekään tiedä mitä kaikkea tämä vuosi tuo tullessaan. Mutta varmasti paljon sellaista, jota emme muuten pääsisi kokemaan ja oppimaan. Tää on sellainen juttu, brändi ja yhteistyö jota kaikki varmasti toivoo pääsevänsä tekemään.

 

CokeTV:n juontajat Suomessa 

 

Isac Elliot

 

Isac on 16-vuotias, huippusuosittu pop-artisti ja näyttelijä Suomessa, muissa Pohjoismaissa ja Baltiassa. Häntä pidetään trendsetterinä ja muoti-idolina, jolla on merkittävä sosiaalisen median fanikunta.  Isac on sanavalmis ja kokenut esiintyjä sekä energinen ja hyväntuulinen persoona. 

 

·   YouTube 135 825 tilaajaa

 

·   Instagram 457 000 seuraajaa

Benjamin

 

Benjamin on 19-vuotias artisti, joka ponnahti suomalaisten tietoisuuteen alunperin sosiaalisen median kautta. Häntä on Suomen ensimmäinen Instagram-julkkis, jonka valloittavassa ja hauskassa persoonassa on luontaista vetovoimaa. Nuori mies tunnetaan laulajana myös Suomen rajojen ulkopuolella ja tuore single ’Bad Luck Love’ julkiastiin maaliskuussa. Benjamin on myös Suomen mestaruustason laskettelija.

 

·   YouTube 60 331 tilaajaa

 

·   Instagram 369 000 seuraajaa

 

Ilona Ylikorpi

 

Ilona on 18-vuotias tubettaja, jolla on kokemusta kahdenkin YouTube-ohjelmakanavan perustamisesta ja kasvattamisesta. Aluksi hän teki vuosia videoita ystävänsä kanssa nimellä IlonaJulia ja on sittemmin jatkanut omilla lifestyle-ohjelmillaan. Ilonalla on tarkka visuaalinen silmä, ja hänen persoonassaan yhdistyvät rauhallisuus ja hauskuus.

 

·    YouTube 65 044 tilaajaa

 

·    Instagram 191 000 seuraajaa

 

Dokke Tas

 

Dokke on 18-vuotias vloggeri ja juontajajoukon tuorein kasvo ja mielenkiintoinen tuttavuus. Sosiaalinen Dokke ottaa yleisön kuin yleisön haltuun, minkä ansiosta hänen tekemänsä viihdesisällön fanimäärä kasvaa tasaiseen tahtiin. Vahvasti omasta tyylistään tunnettu Dokke opiskelee media-alaa ja tekee sisältöä myös muille medioille.

 

·   YouTube 17 348 tilaajaa

 

·    Instagram 9 181 seuraajaa

 

CokeTV Suomi löytyy youtube.com -> CokeTV Suomi

 

Katsasta myös muiden maiden CokeTV-kanavat:

 

CokeTV Deutschland

 

https://www.youtube.com/c/coketvde

 

CokeTV France

 

https://www.youtube.com/c/coketvfr

 

CokeTV Great Britain & Ireland

 

https://www.youtube.com/c/coketven

 

CokeTV Espana

 

https://www.youtube.com/cocacolatves