Coca-Colan lasinen muotopullo on klassikko | Coca-Cola Suomi

Coca-Colan lasinen muotopullo on klassikko | Coca-Cola Suomi

Klassinen Coca-Cola-pullo sai kurvikkaan muotonsa jo vuonna 1915 ruotsalaisen lasimestarin käsissä. Sadan vuoden aikana muotopullo on nähty lukuisissa eri koissa. Nyt lasinen Coca-Cola-pullo palaa vihdoin juurilleen ja tulee kauppojen hyllyille uudessa 250ml kokoisena. Uudessa pullossa yhdistyvät täydellinen makunautinto ja historia.

 

Miltä maistuu alkuperäinen Coca-Cola-kokemus? Nyt kuka tahansa voi kokea sen, sillä Coca-Cola ja Coca-Cola Zero Sugar pakataan uusiin lasisiin 250ml klassikkopulloihin. Lähes samanlaisissa pulloissa Coca-Cola saapui Suomeen kesällä 1952.  Vastaavan kokoisista lasipulloista Coca-Colaa on juotu ympäri maailman jo yli sata vuotta. Useissa Euroopan maissa klassikkopullo on se ainut oikea Coca-Cola, oltiin sitten Rivieran rantakahvilassa, Alppien rinneravintolassa tai tukholmalaisravintolassa.

 

Ihastuttavat 250ml lasipullot seuraavat pienten 250ml Coca-Cola ja Coca-Cola Zero -tölkkien suosion jalanjäljissä. Pienemmät pakkauskoot ovat olleet suosittuja, koska pienempi annos on monelle juuri oikea ja pienessä pakkauksessa myös maku on parhaimmillaan. Coca-Cola haluaakin tarjota faneilleen mahdollisuuden nauttia juoman nyt myös uudesta klassikkopullosta, josta lempijuoman maku pääsee hienosti oikeuksiinsa.

 

Monien mielestä ainoa oikea tapa nauttia Coca-Cola onkin suoraan jääkylmästä lasipullosta. Uusi pullo on kätevä ja nautinnollinen juomapakkaus, joka kunnioittaa perinteitä samalla kuin on kiinni tämän päivän trendeissä.

 

 

Alkuperäisen Coca-Cola-pullon suunnitteli ruotsalainen lasimestari Alexander Samuelsson vuonna 1915, tehtävänantonaan tehdä pullo, jonka tunnistaa jopa pimeässä. Uusi pienempi pullokoko nostaa hattua tälle ikoniselle suunnittelutyölle.

 

Täydellisen Coca-Cola-nautinnon rantautuminen Suomeen on mahdollista, koska Coca-Colan juomat Suomessa valmistava Sinebrychoff on investoinut uuteen lasipullotuotantolinjaan.

 

Uutuuspullo on kiistatta se aito, oikea lasipullo. Tätä lähemmäs alkuperäistä Coca-Cola-nautintoa ei yksinkertaisesti voi päästä.