Sophia Websterin upeat Coca-Cola-kengät | Coca-Cola Suomi

Sophia Websterin upeat Coca-Cola-kengät | Coca-Cola Suomi

Englantilainen muotisuunnittelija Sophia Webster suunnitteli Coca-Colan kanssa yhteistyössä malliston, jonka inspiraationa toimivat Baz Luhrmannin Strictly Ballroom – kielletyt askeleet -elokuvan tyyli ja tunnelma. Tänä syksynä myyntiin tuleva mallisto esiteltiin kevättalvella Lontoon muotiviikoilla.

 

Tervetuloa tanssisalien ja latinorytmien kilpailuhenkiseen ja energiseen maailmaan! Se on maailma, jonka glamouria englantilainen huippusuunnittelija Sophia Webster on ihaillut siitä asti, kun tanssi kilpaa Blackpool Towerin tanssisalin kuuluisan rokokookaton alla.

 

Ei siis ole yllättävää, että Websterin uusin asustemallisto I Don’t Need A Mango To Tango on saanut inspiraationsa australialaisen Baz Luhrmannin Strictly Ballroom – kielletyt askeleet -elokuvasta, joka on eräs suunnittelijan kestosuosikeista. Malliston asusteet ovat rohkeita, värikkäitä ja heleitä, täynnä kristalleja, höyheniä ja paljetteja. 

 

Mallisto herättää henkiin legendaarisen kohtauksen

 

Yhdessä Strictly Ballroom -elokuvan tunnetuimmista kohtauksista päähenkilöt tanssivat terassilla jättimäisen Coca-Cola -mainostaulun alla. Legendaarisen kohtauksen innoittamana Webster suunnitteli yhteistyössä Coca-Colan kanssa kaksi paria hätkähdyttäviä kenkiä: toisten kenkien korkoihin tuttu logo on tehty kristalleilla ja toisissa se on kirjailtu kenkien satiinipintaan.

 

Kenkien lisäksi Websterin ja Coca-Colan työn tuloksena syntyi kristallein koristeltu käsilaukku, joka on aivan kuin elokuvan mainostaulu pienoiskoossa. Laukun ja kenkien lasikoristeet luovat vaikutelman kylmän lasin pinnalla helmeilevistä vesipisaroista.

 

Kaksi tanssijaa esitti yleisölle Strictly Ballroom- kielletyt askeleet -elokuvan ikimuistoisen kohtauksen malliston julkistustilaisuudessa.

 

Kuplia ja kimallusta kristalleista

 

Malliston julkistustilaisuudessa esiintyi tanssijoita, joiden asujen hedelmäkoristeet oli tehty kristalleista. Eräs Strictly Ballroom -elokuvan mieleenpainuvimmista hahmoista on tanssija Tina Sparkle, joka oli inspiraation lähteenä tanssijoiden asuille.

 

Christian Cowanin käsialaa olevat esiintymispuvut vangitsivat kilpailuhenkisen tanssikohtauksen viettelevän särmän ja sopivat loistavasti Websterin kristallien, höyhenten ja naisellisen dramaattisuuden täyttämään mallistoon. Tanssishowssa näyttäytyivät myös eräät Websterin aikaisemmat luomukset: ainutlaatuiset puhekuplalaukut.

 

Sophia Websterin Coca-Cola -laukku sai inspiraationsa Strictly ballroom- kielletyt askeleet -elokuvan kohtauksesta.

 

Seksikästä, rohkeaa mutta myös mukavaa

 

”Tämän kauden mallisto ja sen teema ovat kilpatanssin parissa kasvaneena erityisen lähellä sydäntäni,” Webster kertoo.

 

”Tanssijoiden asuihin on tehtävä huomiota herättäviä väriyhdistelmiä sekä paljetti- ja kristallikoristeita, jotka kiinnittävät tuomareiden huomion. Minusta on ihanaa herättää elokuvakohtaukset henkiin mallistoni kautta. Luomisvireeni ei lopu koskaan, kun voin suunnitella tällaisia asusteita: rohkeita ja värikkäitä, samaan aikaan seksikkäitä, naisellisia mutta myös mukavia käyttää.”