Coca-Colan Ruokamatka esittelee kahdeksan suomalaista huippukokkia, jotka työskentelevät tai ovat työskennelleet ulkomailla. Haastattelut valottavat ammattilaisten  suhdetta suomalaiseen ja oman edustamansa maan ruokakulttuuriin ja sen erityispiirteisiin.  Näin syntyy tarina siitä, miten suomalainen osaaminen yhdistyy kansainväliseen keittiöön.

Ruoanlaittomenetelmät ja raaka-aineet vaihtelevat eri puolilla maailmaa, mutta yksi pysyy: 132-vuotias Coca-Cola. Se on juurtunut osaksi eri maiden ruokakulttuuria ja on paikallinen raaka-aine, mauste tai ruokien makuprofiiliin sopiva juoma, oltiin sitten Aasiassa, Euroopassa tai Amerikassa.
Haastattelut julkaistaan kolmessa osassa vuonna 2018. Ensimmäisenä Jesper Björkell johdattaa meidät japanilaiseen, Mika Väätäinen espanjalaiseen ja Sara La Fountain amerikkalaiseen ruokakulttuuriin.
Ruokamatka-sivusto tarjoaa lukijoille myös mahdollisuuden kokeilla makumatkailua omassa keittiössään. Sivustolle on koottu Coca-Cola-vaikutteisia reseptejä niin Amerikasta, Euroopasta kuin Aasiasta. Nautinnollista matkaa!