Reseptin lähettänyt Rod Rives kuvailee ruokaa perheensä perinneruuaksi, jota valmistetaan useiden ruokien lisukkeeksi ja jopa esimerkiksi pastan kaveriksi. Sipulit voi syödä sellaisenaan, lisukkeena tai ne voi esimerkiksi sekoittaa perunamuusin joukkoon. Ylimääräisellä liemellä voi kostuttaa riisin.
Helppo resepti
Ainesosat
2,5 mietoa ja makeahkoa sipulia (esim. Vidalia)
1 litra
2 tl lihaliemitiivistettä
VALMISTUS
Valmistelut: 4 minuuttia
Kypsennys: 30 minuuttia
Leikkaa kuoritut sipulit noin 2cm x 4cm lohkoiksi. Kirjaimellisesti hukuta sipulit
Kypsennä hitaasti pehmeiksi uunissa.
Reseptin lähetti Rod Rives Alabaman osavaltiosta Amerikassa
COCA-COLA ON SOCIAL