Uusi 250 ml koko sisältää vain 105 kaloria. 

Perinteinen Coca-Cola tölkki kokee muodonmuutoksen ensi vuoden alussa, kun Suomen markkinoille tulee uusi kapeampi, 0,25 litran “slim-tölkki”. Pieni koko vastaa kuluttajien tarpeisiin, sillä se on normaalia 0,33 litran tölkkiä 34 kaloria kevyempi sisältäen ainoastaan 105 kaloria. Uusi pakkaus on erityisesti nuorille aikuisille mieluinen annoskoko, sillä se on helppo nauttia kerta-annoksena. 

Uusi Coca-Cola ja Coca-Cola Zero -juomiin tuleva ”slim”-tölkki on pienin kaupasta saatava koko. Tölkki on pohjaltaan kapeampi perinteiseen tölkkiin verrattuna sekä hieman korkeampi. 

- Kyseessä on sikäli jännittävä uutuuspakkaus, että virvoitusjuomien pakkauskokovalikoimassa ei ole tapahtunut suuria muutoksia viime vuosina. Suomessa ei perinteisiä virvoitusjuomia ole aiemmin saanut näin pienessä pakkauksessa. Suomessa pakkaus on ensimmäinen laatuaan, vaikka sitä on ollut myynnissä useissa muissa Euroopan maissa, selventää Coca-Cola Finlandin viestintäpäällikkö Théa Natri 

 

 

Coca-Cola Finland Oy on The Coca-Cola Companyn omistama tytäryhtiö, joka vastaa Coca-Cola-tuotemerkeistä ja kuluttajamarkkinoinnista Suomessa. Yhtiö toimii juomien valmistuksesta myynnistä Suomessa vastaavan Sinebrychoffin tiloissa Keravalla.  Suomen Coca-Cola kuuluu Coca-Colan Länsi-Euroopan ja Pohjoismaiden ryhmään. 

 

Virallisesti Coca-Cola tuli ensimmäisen kerran Suomeen Helsingin olympiakisojen yhteydessä 1952. Juoman valmistus käynnistyi Suomessa vuonna 1957 ja Suomen Coca-Cola aloitti toimintansa seuraavana vuonna. Yhtiön juomavalikoimaan Suomessa kuuluvat perinteisten virvoitusjuomien ohella kevytjuomat, vedet, urheilujuomat ja hyvinvointijuomat. 

The Coca-Cola Company on maailman suurinalkoholittomiin juomiin erikoistunut juomayhtiö, jonka yli 500 juomamerkkiä ja yli 3000 erilaista juomaa virkistävät kuluttajia yli 200 maassa. Coca-Colan lisäksi yhtiön  juomavalikoimaan kuuluu 12 muuta brändiä, joiden myynti on yli miljardi dollaria. Näitä ovat mm. Coca-Cola light, Fanta, Sprite, Coca-Cola Zero, Glacéau Vitaminwater, Powerade, Minute Maid, Simply ja Georgia. Kansainvälisesti The Coca-Cola Company on johtava yhtiö hiilihapollisten juomien, mehujen ja mehujuomien sekä valmiiden tee- ja kahvijuomien kategorioissa.