- Uudessa Coca-Cola Zero Sugarissa on enemmän Coca-Colan makua ja pakkauksessa enemmän Coca-Colan punaista fiilistä

Sinebrychoff on ensimmäisten eurooppalaisten Coca-Cola-valmistajien joukossa aloittanut uuden Coca-Cola Zero Sugarin valmistuksen myös Suomessa. Lokakuussa kauppoihin tuleva Coca-Cola Zero Sugar on uusi sokeriton Coca-Cola, joka korvaa kymmenen vuotta sitten kehitetyn Coca-Cola Zeron. Coca-Cola Zero Sugarissa ei ole lainkaan sokeria. Uuden reseptin ansiosta juomassa on kuitenkin aiempaa enemmän Coca-Colan makua ja sitä makuelämystä, jonka juomaan saa yleensä vain sokerilla.

Uusi resepti on vuosien tuotekehityksen ja –tutkimuksen tulos. Juoma on kehitetty maistumaan mahdollisimman lähelle sitä makuelämystä, jonka sokeri tuo Coca-Colaan. Uuden reseptin kehitystyön käynnistivät tuotekehitysteknologian edistysaskeleet sekä kuluttajatutkimusten tulokset; alkuperäistä Coca-Colaa rakastavat ihmiset kertovat, että he pitävät alkuperäisestä juomasta enemmän kuin sen sokerittomasta versiosta.

Coca-Colan brandipäällikkö Natalia Pawlikowska Suomen Coca-Colalta kertoo:

- Coca-Colassa on uniikki ja herkullinen maku, jonka luomisessa myös sokeri auttaa. Tavoitteenamme oli kehittää juoma, joka on niin lähellä 130 vuotta täyttäneen Coca-Colan makua kuin vain on mahdollista. Jos haluamme, että vieläkin useammat ihmiset juovat perinteisen Coca-Colan sijasta sokerittoman version, on meidän tehtävä jotakin eri tavalla kuin aiemmin. Tämä oli uuden Coca-Cola Zero Sugarin kehitystyön lähtökohta.

Coca-Colan tuotekehitystiimi hyödynsi uusinta osaamista kehittäessään uutta reseptiä. Tästäkin huolimatta tehtävä oli haastava, sillä sokerilla on vaikutusta paitsi makuun myös siihen, miltä juoma tuntuu. Juoman kehittäminen vaati paljon aikaa ja lukuisia kokeiluja.

- Lopputuloksessa ei yllätä se, että uutuus maistuu hyvälle. Sitä vastoin yllätys on ennen kaikkea siinä, ettei tältä maistuvassa juomassa ole lainkaan sokeria, Pawlikowska kuvailee uutuutta.

Sokerittomat juomat ovat kuuluneet Coca-Colan juomavalikoimaan jo reilut 30 vuotta. Jo vähintään joka kolmas Coca-Cola nautitaan Suomessa ilman sokeria.

Coca-Cola Zero Sugar on sokerittomien juomien uusin innovaatio. Uusimman tuotekehitysosaamisen ansiosta juoma maistuu aidolta Coca-Colalta enemmän kuin mikään muu sokeriton juoma koskaan.

Uutuus on Suomen suurin Coca-Cola-tuotelanseeraus vuosikymmeneen. Jokainen, joka valitsee Coca-Cola Zero Sugarin tavallisen Coca-Colan sijaan, nauttii 100 prosenttia vähemmän sokeria, mikä on aika merkittävää.

Coca-Cola Zero Sugar on saatavilla seuraavissa pakkauskoissa:

·       250ml tölkki

·       250ml lasipullo

·       330ml tölkki

·       500ml kierrätysmuovipullo

·       1,5L kierrätysmuovipullo