I Heart 80s
 -pullo symboloi 80-luvun naisvaikuttajien nousua kuvaten aikakauden naisen vahvana ja itsevarmana. Tyyli on ajattoman klassinen, mutta myös dramaattinen ja teatraalinen. Designin kruunaavat rusettikoristeet ja Broadwayn loistavat kabareevalot, jotka muistuttavat Coca-Cola lightin spektaakkelimaisesta lanseerausjuhlasta New Yorkin Radio Cityssä vuonna 1982.

I Heart 90s -pullon design on kompakti tulkinta muodin, musiikin ja taiteen yhteentörmäyksen vuosikymmenestä. Jacobs on nostanut keskiöön naisellisuuden ja romantiikan – sitä kuvastavaa muun muassa suunnittelijan tavaramerkkinä pidetty pääskynen. Grafiikassa näkyvät myös 90-luvulla tyypilliset muotiasusteet; näyttävä hattu ja stilettokorot.

I Heart 00s -pullon design kuvastaa leikkisän kevyttä vuosikymmentä humoristisella asenteella. Jacobs on pukenut pullon naishahmolle seksikkään ja energiaa pursuavan asun, jossa on myös otteita Marc Jacobs kevät/kesä 2103 -mallistosta.  Graafinen kukonaskelkuosi, palkkimaiset raidat ja kirkas keltainen yhdistettynä suunnittelijan tunnettuun pallokuvioon kuvastavat muodin monivivahteista vuosikymmentä. 

Coca-Cola light on ehtinyt tehdä yhteistyötä monien merkittävien muotivaikuttajien kuten Jean Paul GaultierinKarl LagerfeldinMoschinonVersacenRoberto Cavallin ja Nathalie Rykielin kanssa. Coca-Cola light on tehnyt myös yhteistyötä IVANAhelsingin kanssa, jolloin Coca-Cola light -pullot pukeutuivat IVANAhelsingin bambikuosiin. 


Facebook.com/CocaColalight
Pinterest.com/CocaColalight
Instagram.com/CocaColalight

#CocaLightMJ

 

 

Coca-Cola Finland Oy on The Coca-Cola Companyn omistama tytäryhtiö, joka vastaa Coca-Cola-tuotemerkeistä ja kuluttajamarkkinoinnista Suomessa. Yhtiö toimii juomien valmistuksesta myynnistä Suomessa vastaavan Sinebrychoffin tiloissa Keravalla.  Suomen Coca-Cola kuuluu Coca-Colan Länsi-Euroopan ja Pohjoismaiden ryhmään. 

Virallisesti Coca-Cola tuli ensimmäisen kerran Suomeen Helsingin olympiakisojen yhteydessä 1952. Juoman valmistus käynnistyi Suomessa vuonna 1957 ja Suomen Coca-Cola aloitti toimintansa seuraavana vuonna. Yhtiön juomavalikoimaan Suomessa kuuluvat perinteisten virvoitusjuomien ohella kevytjuomat, vedet, urheilujuomat ja hyvinvointijuomat. 

The Coca-Cola Company on maailman suurinalkoholittomiin juomiin erikoistunut juomayhtiö, jonka yli 500 juomamerkkiä ja yli 3000 erilaista juomaa virkistävät kuluttajia yli 200 maassa. Coca-Colan lisäksi yhtiön  juomavalikoimaan kuuluu 12 muuta brändiä, joiden myynti on yli miljardi dollaria. Näitä ovat mm. Coca-Cola light, Fanta, Sprite, Coca-Cola Zero, Glacéau Vitaminwater, Powerade, Minute Maid, Simply ja Georgia. Kansainvälisesti The Coca-Cola Company on johtava yhtiö hiilihapollisten juomien, mehujen ja mehujuomien sekä valmiiden tee- ja kahvijuomien kategorioissa.