PlayStation All-Stars Island julkaistaan iOS- ja Android-järjestelmille. 

PlayStation yhdisti voimansa Coca-Cola Zeron suunnittelutiimin kanssa luodakseen täysin uuden ja ainutlaatuisen pelikokemuksen, minkä tuloksena syntyi legendaarisista PlayStation®-pelijulkaisuista ammentava PlayStation All-Stars Island. Inspiraation lähteenä ovat toimineet yleisömenestykset, kuten Uncharted, Gravity Rush, LittleBigPlanet Karting sekä inFAMOUS, joiden rakastetut päähahmot myös seikkailevat sovelluksessa.

Ensimmäinen sovelluksessa julkaistu peli on Uncharted: Drake’s Pursuit, jossa aarteenmetsästäjä Nathan Drake pakenee mystisen saaren viidakoissa perässään armoton joukko palkkamurhaajia. Pelaajan tavoitteena on auttaa Drake turvaan keräten samalla pisteitä, jotka avaavat edelleen uusia bonustehtäviä.

Uncharted: Drake’s Pursuit on PlayStation All-Stars Island -sarjan ensimmäinen julkaistu peli. Tulevien viikkojen ja kuukausien aikana sovellusta päivitetään uudella ladattavalla sisällöllä, joka vie pelaajan kohti vauhdikkaita haasteita. Pelisarjan hahmoja voi tulevana syksynä nähdä myös seikkailemassa Coke Zeron tölkeissä ja pulloissa, joita on valmistettu vain rajoitettu erä.

PlayStation All-Stars Island on saatavilla veloituksetta App Storesta ja Google Play -kauppasovelluksesta. Pelisovellus toimii iOS ja Android-järjestelmillä varustetuilla älypuhelimilla ja tableteilla. Katso pelin traileri osoitteessa: http://youtu.be/uLDIENGWPKg

Lisätietoja tuotteesta: Valtteri Hyttinen, Nordisk Film, valtteri.hyttinen@nordiskfilm.com

Kuva- ja materiaalipyynnöt: Panu Alanko, Republic of Communications, panu.alanko@republic.fi

 

 

 

 

Coca-Cola Finland Oy on The Coca-Cola Companyn omistama tytäryhtiö, joka vastaa Coca-Cola-tuotemerkeistä ja kuluttajamarkkinoinnista Suomessa. Yhtiö toimii juomien valmistuksesta myynnistä Suomessa vastaavan Sinebrychoffin tiloissa Keravalla.  Suomen Coca-Cola kuuluu Coca-Colan Länsi-Euroopan ja Pohjoismaiden ryhmään. 

Virallisesti Coca-Cola tuli ensimmäisen kerran Suomeen Helsingin olympiakisojen yhteydessä 1952. Juoman valmistus käynnistyi Suomessa vuonna 1957 ja Suomen Coca-Cola aloitti toimintansa seuraavana vuonna. Yhtiön juomavalikoimaan Suomessa kuuluvat perinteisten virvoitusjuomien ohella kevytjuomat, vedet, urheilujuomat ja hyvinvointijuomat. 

The Coca-Cola Company on maailman suurinalkoholittomiin juomiin erikoistunut juomayhtiö, jonka yli 500 juomamerkkiä ja yli 3000 erilaista juomaa virkistävät kuluttajia yli 200 maassa. Coca-Colan lisäksi yhtiön  juomavalikoimaan kuuluu 12 muuta brändiä, joiden myynti on yli miljardi dollaria. Näitä ovat mm. Coca-Cola light, Fanta, Sprite, Coca-Cola Zero, Glacéau Vitaminwater, Powerade, Minute Maid, Simply ja Georgia. Kansainvälisesti The Coca-Cola Company on johtava yhtiö hiilihapollisten juomien, mehujen ja mehujuomien sekä valmiiden tee- ja kahvijuomien kategorioissa.