Nuoret kertoivat, millainen olisi unelmien tapahtuma

- Fanta toteuttaa sen Narinkkatorilla tiistaina 16.6.

Fanta My Day of Fun marssittaa tapahtumalavalle Antti Tuiskun ja JVG:n

Fanta My Day of Fun on tapahtuma, jonka sisältöön nuoret ovat päässeet vaikuttamaan. Päivän ohjelma tarjoaa niin liikunnallista kuin luovaa tekemistä sekä kotimaisia eturivin artisteja. Tapahtuman tunnelmannostattajina ovat huippusuositut tubettajat SiruAurora ja Tume. 

Fanta järjesti äänestyksen, jossa nuoret pääsivät kertomaan, millainen olisi heidän unelmiensa tapahtuma. Nuoret saivat valita kampanjasivustolta mieleisensä liikunta- ja luovuusaktiviteetin sekä mielestään kovimman artistin. Tulosten pohjalta Fanta loi nuorten itsensä näköisen tapahtuman 16.6. Helsingin Narinkkatorille: Fanta My Day of Fun. 

Fanta My Day of Fun yhdistää aurinkoista tunnelmaa, mukavaa tekemistä ja kesän kuumimmat artistit. Päivän liikunta-aktiviteettina pääsee kokeilemaan kuplafutista ja graffitipajalla oppii sketsauksen perusteet ja voi seurata ammattilaisen työskentelyä upean My Day of Fun graffitin parissa. Päivän ohjelman päättävät Antti Tuisku ja rap-duo JVG. Päivän ohjelmaa luotsaavat vlogeistaan tutut tubettajat SiruAurora ja Tume. 

Narinkkatorilla voi ottaa myös fotobombaus-kuvia aidon aurinkoiseen Fanta-henkeen. #fantafotobombaus -tagilla kuvansa jakaneet saavat itselleen appelsiininmakuista Fantaa. 

 

Fanta My Day of Fun -tapahtuman ohjelma Narinkkatorilla 16.6.

13.00–13.30Vloggarit SiruAurora ja Tume haastateltavana Live Q&A:ssa

15.00–16.00Tapaa SiruAurora ja Tume Meet&Greet’issa

16.30–17.30 Antti Tuisku esiintyy tapahtumalavalla

18.00–18.50JVG esiintyy tapahtumalavalla

19.00 Tapahtuma päättyy

Kuplafutis ja graffitipaja ovat auki koko tapahtuman ajan klo 13-19. 

 

Tapahtuman järjestäjä pidättää oikeuden aikataulumuutoksiin.

 

Coca-Cola Finland Oy on The Coca-Cola Companyn omistama tytäryhtiö, joka vastaa Coca-Cola-tuotemerkeistä ja kuluttajamarkkinoinnista Suomessa. Yhtiö toimii juomien valmistuksesta myynnistä Suomessa vastaavan Sinebrychoffin tiloissa Keravalla.  Suomen Coca-Cola kuuluu Coca-Colan Länsi-Euroopan ja Pohjoismaiden ryhmään. 

Virallisesti Coca-Cola tuli ensimmäisen kerran Suomeen Helsingin olympiakisojen yhteydessä 1952. Juoman valmistus käynnistyi Suomessa vuonna 1957 ja Suomen Coca-Cola aloitti toimintansa seuraavana vuonna. Yhtiön juomavalikoimaan Suomessa kuuluvat perinteisten virvoitusjuomien ohella kevytjuomat, vedet, urheilujuomat ja hyvinvointijuomat. 

The Coca-Cola Company on maailman suurinalkoholittomiin juomiin erikoistunut juomayhtiö, jonka yli 500 juomamerkkiä ja yli 3000 erilaista juomaa virkistävät kuluttajia yli 200 maassa. Coca-Colan lisäksi yhtiön  juomavalikoimaan kuuluu 12 muuta brändiä, joiden myynti on yli miljardi dollaria. Näitä ovat mm. Coca-Cola light, Fanta, Sprite, Coca-Cola Zero, Glacéau Vitaminwater, Powerade, Minute Maid, Simply ja Georgia. Kansainvälisesti The Coca-Cola Company on johtava yhtiö hiilihapollisten juomien, mehujen ja mehujuomien sekä valmiiden tee- ja kahvijuomien kategorioissa.