Sinebrychoff tuo syyskuussa kauppoihin seuraavat kolme alkoholitonta uutuutta: Coca-Cola Vanilla, Fanta Appelsiini 250ml tölkki ja Bonaqua Multi Appelsiini-Guava.

1. Coca-Cola Vanilla ─ menestysmaku maailmalta vihdoin Suomeen

Coca-Cola -tuoteperhe vahvistuu syyskuussa Coca-Cola Vanilla -kausimaulla. Suomessa  kolakategoriaa dominoivat perinteiset, maustamattomat kolajuomat. Suomalaiset ostavat kuitenkin mielellään myös uusia kolamakuja. Tämän todisti edellinen Coca-Cola-kausituote zero cherry.

Coca-Cola Vanilla on tällä hetkellä menestyksekkäästi myynnissä ympäri maailmaa muun muassa  Saksassa, UK:ssa, Ranskassa ja Benelux-maissa, missä kuluttajat ovat ottaneet sen omakseen. Esimerkiksi UK:ssa Coca-Cola Vanilla’n piti olla Limited Edition -lanseeraus, mutta vahvan  myynnin vuoksi siitä tulikin pysyvä maku.* 

Coca-Cola Vanilla lanseerataan Suomen markkinoille rajoitetuksi ajaksi 50 cl ja 150 cl pulloissa. Jakeluaika on 1.9.2014 – 31.3.2015.

*Lähde: TCCC NWEN Sales report 2011-2014

2. Nyt myös Fantalle suosittu slim-tölkki!

Fanta Appelsiinin pakkausvalikoima täydentyy syyskuussa kapealla 25 cl tölkillä.

Coca-Cola ja Coca-Cola Zero esittelivät tammikuussa uudenlaisen, kapeanmallisen 25 cl tölkin. Pienempi annoskoko on odotusten mukaan vastannut hyvin kuluttajien tarpeisiin, ja uusien slim-tölkkien lanseeraus on ollut menestys.

Syyskuun alussa myös nuorten suosituin makuvirvoitusjuoma Fanta (Lähde: TCCC. Brand Health - B3. 2013) tuo markkinoille 25 cl slim-tölkin.  Uusi pakkaus on appelsiinijuomien kategorian pienin ja helppo nauttia kerta-annoksena.

Perinteinen 33 cl tölkki ei poistu Fantan pakkausvalikoimasta, vaan on yhä saatavilla monipakkauksissa.

3. Bonaqua jatkaa panostusta lisäarvovesiin

Terveys, kauneus ja tasapainoinen ravinto ovat tärkeitä pullovesien kuluttajille*. Pullovesistä nopeimmin kasvavat täydennetyt lisäarvovedet. Viime vuonna kasvu oli huikeat +61 %**. Syksyn uutuus Bonaqua Multi Appelsiini-Guava on täydennettyjen lisäarvovesien ensimmäinen sitrusmaku ja hyvä kuidun lähde.

Viime vuonna lanseerattu Bonaqua Multi Mansikka-Kiivi saa makuparikseen Bonaqua Multi Appelsiini-Guavan, joka maistuu raikkaan sitruksiselta. Tässä uutuudessa appelsiini saa kiinnostavan vivahteen pinkistä guavasta. Juomaan on lisätty kuitua, jota suomalaiset saavat Suomen Sydänliiton mukaan liian vähän ruoasta. Lasillisessa uutuusjuomaa on 3 g kuitua. Uutuus myydään 50 cl ja 150 cl kierrätysmuovipulloissa.

Bonaqua Multi -lisäarvovesissä yhdistyvät raikas suomalainen vesi, testatusti kuluttajille maistuvat maut ja sekä päivittäin tarvittavat ravintoaineet. Vähäkaloriset Multi-kivennäisvedet on makeutettu kevyesti hedelmäsokerilla.

*Lähde: Consumer beverage landscape study 2012

** Lähde: Nielsen kuluttajapaneeli 2013