#ChooseHappiness-ilmaistapahtuma kutsuu tiistaina 12.5. Helsingin Narinkkatorille nauttimaan kesän aloituksesta. Tapahtumalla halutaan käynnistää liike, joka saa suomalaiset ottamaan ensimmäisen askeleen kohti onnellisuutta hymyilemällä ja jakamalla hyvää mieltä toisten kanssa.

Tapahtuman pääesiintyjä on hyväntuulisen popin sanansaattaja Kasmir. Hänen lisäkseen ohjelmasta vastaavat huippusuositut vloggaajat MrTuomo ja Ilona Julia yhdessä DJ Nick K:n kanssa. Tapahtumassa voi lunastaa itselleen Coca-Colaa jakamalla onnea, hyvää mieltä ja ystävällisiä sanoja Instagrammissa tai Facebookissa käyttäen #ChooseHappiness-hashtagia. Tapahtuma alkaa alkaa kello 13.00.

Coca-Cola Suomi järjestää tiistaina 12.5. #ChooseHappiness-ilmaistapahtuman Helsingin Narinkkatorilla kello 13.00 eteenpäin. Kesän aloittavan tapahtuman tarkoituksena on kannustaa juhlijoita valitsemaan onni ja jakamaan sitä eteenpäin sosiaalisessa mediassa. Hyväntuulentapahtuman tunnelman nostatuksesta vastaavat vloggaajat MrTuomo ja Ilona Julia sekä urbaanista purkkasoulistaan tunnettu Kasmir.

Onnellisuustapahtuma kannustaa valitsemaan onnellisuuden ja jakamaan hyvää mieltä ja ystävällisiä sanoja hashtagilla #ChooseHappiness. Kuvaamalla itsensä Narinkkatorin Coca-Cola-terasilla ja postaamalla kuvan Facebookiin tai Instagrammiin yhdessä tapahtuma-hashtagin kanssa juhlijat voivat lunastaa itselleen Coca-Cola-tölkin tapahtuman Coca-Cola-pisteeltä. Kaikkien kuvan jakaneiden kesken arvotaan liput Weekend Festivaleille.

 

 

Coca-Cola Finland Oy on The Coca-Cola Companyn omistama tytäryhtiö, joka vastaa Coca-Cola-tuotemerkeistä ja kuluttajamarkkinoinnista Suomessa. Yhtiö toimii juomien valmistuksesta myynnistä Suomessa vastaavan Sinebrychoffin tiloissa Keravalla.  Suomen Coca-Cola kuuluu Coca-Colan Länsi-Euroopan ja Pohjoismaiden ryhmään. 

Virallisesti Coca-Cola tuli ensimmäisen kerran Suomeen Helsingin olympiakisojen yhteydessä 1952. Juoman valmistus käynnistyi Suomessa vuonna 1957 ja Suomen Coca-Cola aloitti toimintansa seuraavana vuonna. Yhtiön juomavalikoimaan Suomessa kuuluvat perinteisten virvoitusjuomien ohella kevytjuomat, vedet, urheilujuomat ja hyvinvointijuomat. 

The Coca-Cola Company on maailman suurinalkoholittomiin juomiin erikoistunut juomayhtiö, jonka yli 500 juomamerkkiä ja yli 3000 erilaista juomaa virkistävät kuluttajia yli 200 maassa. Coca-Colan lisäksi yhtiön  juomavalikoimaan kuuluu 12 muuta brändiä, joiden myynti on yli miljardi dollaria. Näitä ovat mm. Coca-Cola light, Fanta, Sprite, Coca-Cola Zero, Glacéau Vitaminwater, Powerade, Minute Maid, Simply ja Georgia. Kansainvälisesti The Coca-Cola Company on johtava yhtiö hiilihapollisten juomien, mehujen ja mehujuomien sekä valmiiden tee- ja kahvijuomien kategorioissa.