Fyysinen aktiivisuus on yksi tärkeimmistä asioista, mitä voimme tehdä terveytemme ja onnellisuutemme eteen. Yhtiönä meidän tavoitteemme on auttaa ihmisiä ymmärtämään kohtuullisen ja tasapainoisen ruokavalion sekä lisääntyneen liikunnan merkitys ja hyödyt terveydelle.

Coca-Cola on yhtiönä jo useiden vuosikymmenien ajan tukenut ohjelmia, jotka edistävät ihmisten aktiivista sekä tervettä elämäntapaa. Nämä ohjelmat on kohdistettu paitsi omalle henkilökunnalle myös kussakin toimintamaassamme asuville ihmisille. Lisäksi yhtiö on vuosikymmeniä tukenut merkittäviä urheilutapahtumia, kuten Olympiakisoja mutta myös lukuisia paikallisia urheilutilaisuuksia. Tämän lisäksi yhtiö on tukenut yli sadassa maassa yli 250 erilaista ruohonjuuritason liikuntaohjelmaa, jotka tavoittavat tavallisia liikkujia pyrkien lisäämään heidän aktiivisuutensa määrää.

Euroopassa Coca-Cola on investoinut lukuisiin aktiivisen elämäntavan ohjelmiin ja urheiluohjelmiin. Näillä halutaan tavoittaa laajasti eri ikäisiä ja taustaisia ihmisiä ja tarjota heille helppo ja hauska tapa liikkua aiempaa enemmän.
Myös Pohjoismaissa olemme sitoutuneet kannustamaan ihmisiä olemaan aktiivisempia. Yhdessä liikkumiseen erikoistuneiden asiantuntijajärjestöjen kanssa toteutamme ohjelmia, jotka tarjoavat ihmisille uudenlaisia hauskoja mahdollisuuksia lisätä omaa aktiivisuuttaan.