Suomessa Coca-Cola –yhtiön juomat valmistaa ja myy yhteistyökumppanimme, Keravalla toimiva Sinebrychoff. Sinebrychoff pakkaa juomat PET-muovista valmistettuihin kierrätysmuovipulloihin, lasipulloihin ja alumiinitölkkeihin, jotka kaikki kuuluvat Suomen Palautuspakkaus PALPA:n pantti- ja pullonpalautusjärjestelmään. PALPA on kaupan ja juomavalmistajien kuten Sinebrychoffin omistama yhtiö.

Suomessa juomapakkausten kierrätysaste on kansainvälisesti mitaten korkea. PALPA:n mukaan tölkkien kierrätysaste on 96%, PET-pullojen 92% ja lasipullojen 88%.

On tärkeää, että jokainen meistä palauttaa tyhjät juomapakkaukset palautuspisteisiin. Vain siten voi varmistaa, ettei pakkaus päädy jätteeksi vaan voidaan hyödyntää materiaalina uudelleen, joko uusissa juomapakkauksissa tai muissa tuotteissa.

Sinebrychoff käyttää Coca-Cola, Coca-Cola zero and Coca-Cola light –juomien pakkaamiseen 0,5L –litran PlantBottle™ -pulloja. Pullojen valmistuksessa on osittain käytetty kasvipohjaista muovia sekä 50% kierrätettyä PET-muovia.