Valkoinen joulu on vain haave singaporelaisille. Mutta tänä vuonna tarvittiin vain Coca-Cola juoma-automaatti ja hieman joulutaikuutta, jotta Suomen Lapin talvinen ihmemaa saatiin tropiikkiin.

#shareawhitechristmas –lyhytfilmi esittelee ihmisiä, jotka asuvat yli 10 000 kilometrin päässä toisistaan täysin erilaisissa ilmastoissa. Molemmissa paikoissa joulumieli saa ihmiset solmimaan uusia ystävyyssuhteita. Coca-Cola –juoma-automaattiin asennetut näyttöruudut esittivät reaaliaikaista kuvaa Singaporesta Rovaniemelle ja toisin päin.

Rovaniemellä lämpimästi toppautuneet suomalaisperheet ulkoilevat kylmässä talvimaisemassa, jossa vilahtaa myös jopa poro. Samanaikaisesti lyhythihaisissa kulkevat singaporelaiset nauttivat huomattavasti lämpimämmästä illasta vilkkaalla ostosalueella. Puolin jos toisinkin lähetettyjen ensimmäisten hymyjen ja tervehdysten jälkeen suomalaiset lapioivat lunta automaatin sisuksiin – ja yllättäen samalla lähettävät lumihiutalesuihkun uusille ystävilleen maailman toiselle puolelle. Ogilvy & Mather—toimiston tekemä filmi päättyy virtuaaliseen lumipallosotaan sekä lumienkeleiden tekemiseen.

“Tämä ihana video herättää eloon juhlakauden jännittävän tunnelman ja talven eksotiikan jopa Singaporen lämpimässä ilmastossa” sanoo Pratik Thakar, joka vastaa sisällöntuotannosta Coca-Colan Aasian ja Tyynenmeren alueen yksikössä. Kyse ei ollut pelkästään siitä, että suomalaiset lähettivät lunta Singaporeen. Video osoittaa, kuinka suomalaiset halusivat ilahduttaa ja jakaa joulun ihanan talvisen tunnelman singaporelaisten kanssa.”