Tavoitteenamme on vuoteen 2020 mennessä palauttaa ihmisten ja luonnon käyttöön sama määrä vettä, mitä käytämme juomissamme ja niiden valmistuksessa kaikkialla maailmassa. Kutsumme tätä vesivarojen tasapainottamiseksi.

Vuosien 2005 ja 2013 aikana tasapainotimme noin 68% siitä vedestä, minkä käytimme 2013 myyntivolyymin perusteella juomissamme. Palautimme yhteensä 108,5 miljardia litraa ihmisten käyttöön sekä luontoon. Tuloksista voi lukea tarkemmin vastuullisuusraportistamme:

http://www.coca-colacompany.com/sustainability/annual-sustainability-reports

Tavoittelemme vesitasapainoa moninaisten ja paikallisesti toteutettujen vesiprojektien avulla. Vesiprojektimme pyrkivät vähintään yhteen seuraavista tavoitteista: 

  • Puhtaan veden saatavuuden ja sanitaation parantaminen 
  • Vesialueiden suojelu
  • tietoisuuden lisääminen veteen liittyvistä tekijöistä ja haasteista
  • koulutus ja paikallisen vesipolitiikan puitteiden edistäminen

Useissa tapauksissa projektimme parantavat paikallisten ihmisten elämää, auttavat ihmisyhteisöjä sopeutumaan ilmastonmuutoksen vaikutuksiin, parantavat käytettävissä olevan veden laatua ja vahvistavat luonnon monimuotoisuutta.

Coca-Cola on vuodesta 2005 ollut mukana 509 vesiprojektissa sellaisten yhteistyökumppanien kuten WWF, USAID, The Nature Conservancy, Water for People, UN-HABITAT sekä United Nations Development Programme (UNDP). Vuonna 2014 yhtiö on näiden projektien ansiosta parantanut puhtaan veden saatavuutta ja sanitaatiota siten, että tulosten arvioidaan hyödyttävän 1,9 miljoonaa ihmistä.

Voit lukea enemmän vesiprojekteistamme yhtiön kansainvälisiltä sivuilta:
http://www.coca-colacompany.com/water-stewardship-replenish-report/