Coca-Cola Life järjesti alkutalvesta ison tapauksen pikkuruisessa norjalaiskylässä.

Pienen Reine-nimisen kalastajakylän 307 asukasta olivat ensimmäiset norjalaiset, jotka pääsivät maistamaan Coca-Cola –juomaperheen uutuutta Norjassa

”Siitä on jo yhdeksän vuotta, kun viimeksi toimme Coca-Cola tuoteperheeseen uuden juoman Norjassa, Coca-Cola Zeron," kertoo Anne Marit Ihlen, markkinointipäällikkö Norjan Coca-Colalta. "Meiltä on kyselty paljon, koska Coca-Cola Life lisätään myös Norjan juomavalikoimaan. Niinpä olemme todella iloisia, että vihdoinkin voimme kertoa tämän uutisen kaikille.”

Coca-Cola Life on makeutettu sokerilla ja steviakasvista saadulla steviauutteella. Juoma sisältää kolmasosan vähemmän sokeria ja kaloreita kuin sokerimakeutetut kolajuomat.

“Tämä lanseeraus on Norjan historian pienin, kaunein ja ehkä omalla tavallaan myös villein lanseeraus,” Ihlen lisää. “Tämän lanseerauksen avulla halusimme samalla tehdä tätä Norjan yhtä kaikkein kauneimmista paikoista tutuksi ja lanseerata ainutlaatuisen juoman todella ainutlaatuisessa paikassa. Reine oli juuri oikeanlainen paikka ja täällä voimme toteuttaa lanseerauksen kaikkien asukkaiden kanssa yhdessä."

Coca-Colan tiimi on kutsunut koko kylän erityiseen maistelujuhlaan Reinen ainoaan päivittäistavarakauppaan. Lanseerauksen etenemisestä bloggataan päivittäin osoitteessa www.coke.no/smallestlaunch. Muut norjalaiset pääsevät mukaan juhlaan, kun Coca-Cola Lifen lanseeraus laajenee koko maahan.

“Odotamme todella innolla tätä maisteluensi-iltaa ja olemme ylpeitä siitä, että Coca-Cola valitsi pienen kauppamme tämän ainutlaatuisen lanseerauksen päänäyttämöksi,” sanoo kauppias Cathrine Johnsen. “Olen kertonut kaikille tästä juhlasta ja he ovat innoissaan tulossa.”

Reine sijaitsee Lofoottien alueella Pohjois-Norjassa. Matkailusivusto Earthtraveling.com on nimennyt sen maailman 10 kauneimman paikan listalle.

“Täällä Reinessä me asumme lähellä luontoa ja ihmiset eri puolilta maailmaa saapuvat kokemaan juuri sen,” kertoo alueen pormestari Lillian Rasmussen.

Kylässä asuu ihmisiä, jotka edustavat 14 eri kansallisuutta, Rasmussen kertoo. Vuoriston taikuus ja upeat revontulet tekevät tästä paikasta erityisen vetovoimaisen.

“Luonnonvoimat tekevät elämästämme hieman vaikeasti ennustettavaa, ja usein päivän suunnitelmat saattavat muuttua esimerkiksi kovan tuulen vuoksi," hän kertoo. “Me olemme erityisen hyviä huolehtimaan toinen toisistamme täällä Reinessä. Pysähdymme aina ja tervehdimme muita ihmisiä ja kyselemme kuulumisia – oli sitten kyseessä kyläläinen tai vaikka turisti."

Coca-Cola Life on saatavilla myös Argentiinassa, Chilessä, Isossa-Britanniassa, Alankomaissa, Belgiassa, Ranskassa, Ruotsissa ja Yhdysvalloissa.