Tutkimukset osoittavat, että kaikenikäiset ihmiset hyötyvät aktiivisesta elämäntavasta ja säännöllisestä liikunnasta. Koko ajan saadaan lisää tutkimusnäyttöä siitä, että liikkumattomuus liittyy useisiin terveysongelmiin. Lisäksi hyväkuntoisuus kannattaa, koska se saa meidät voimaan kaikella tavalla paremmin.

Aktiivinen elämäntapa tarkoittaa sitä, että olemme jollakin tavalla fyysisesti aktiivisia joka päivä. Aktiivisuudesta on elimistölle laaja-alaista hyötyä ja liikkuminen myös auttaa terveellisen energiatasapainon ylläpitämisessä. Päivittäinen liikkuminen ei kuitenkaan enää ole nyky-yhteiskunnassa ihan helppoa, sillä jokapäiväiset liikkumismahdollisuudet ovat jo kadonneet tai nopeasti katoamassa. Useat tilastot osoittavat hälyttäviä lukuja siitä, kuinka kasvava osa eurooppalaisista ei enää liiku riittävästi terveytensä hyväksi.

Jokapäiväiset aktiviteetit ovat tärkeitä – ne itse asiassa määrittävät sen, onko elämämme liikunnallisesti aktiivista vai ei. Liikkumisen säännöllisyydellä on suurta merkitystä, kun arvioidaan sitä, onko elämäntapamme aktiivinen vai ei. Jos haluamme ennaltaehkäistä useita sairauksia, on liikkumisemme oltava vähintään keskiraskasta – tämä vastaa vähintään reipasta kävelyvauhtia. Tällä intensiteetillä meidän tulisi liikkua vähintään 30 minuuttia joka päivä tai ainakin useampana päivänä viikossa.

Fyysinen aktiivisuus on yksi tärkeimmistä asioista, mitä voimme tehdä terveytemme ja onnellisuutemme eteen. Siksi myös Coca-Cola haluaa tukea ihmisiä tässä tavoitteessa ja yhtiö onkin investoinut lukuisiin niin aktiivista elämäntapaa kuin urheilua tukeviin ohjelmiin. Nämä ohjelmat tarjoavat eri ikäisille ja eri kuntoisille ihmisille kipinän ja mahdollisuuden liikkua - enemmän ja useammin.