Harvoin kuulee 17-vuotiaasta, joka luo tarttuvaa tanssimusiikkia ja pääsee sen myötä kiertämään maailmaa maailmankuulujen DJ:den kanssa sekä esiintymään TV:n hittiohjelmissa. Norjalaistuottaja Coucheron (Sebastian Kornelius Coucheron-Gautier Teigen) ei kuitenkaan ollut mikään tavallinen teini. Hänen debyyttisinglensä Outrageous sai EDM-maailman polvilleen ja vei hänet esiintymään Skrillexin ja Dada Lifen kanssa. Nyt 20-vuotias tuottaja ei kuitenkaan tyydy kopioimaan electro-house-tyyliä, joka vei hänet huikeaan menestykseen. Sen sijaan hän ei aseta itselleen rajoja, vaan luo hauskoja ja tanssittavia kappaleita, joissa on vaikutteita kaikista hänen suosikkimusiikkityyleistään.

Pääsimme vaihtamaan kuulumisia Coucheronin kanssa. Kysyimme hänen uudesta musiikistaan ja saimme lopultakin selville, mikä on Honky Donk.

1. Uusin sinkkusi Honky Donk on todella tarttuva ja hauska! Mutta kerrohan, mitä honky donk oikein tarkoittaa?

Kiitoksia vaan, Coca-Cola (onpa coolia sanoa noin)! Totta puhuen en itsekään täysin tiedä, mikä Honky Donk on. Se on vaan tyttöystäväni hassu idea, ja haluankin oikeastaan jättää tulkinnan kuuntelijoiden mielikuvituksen varaan. Omasta mielestäni Honky Donk on kapinallinen mielentila – teet mitä haluat kenen kanssa haluat ja pistät "honkeyt donkeyhin". Jostain syystä kaikki muut kuvittelevat, että kyse on joistain oudoista seksipuuhista…

2. Olemme kuulleet, että vanhempasi ovat muusikoita, ja että osaat myös soittaa pianoa, kitaraa ja rumpuja. Käytätkö live-instrumentteja kappaleiden luomiseen?

Vanhempani eivät ole muusikkoja (vaikkakin isäni soittaa saksofonia silloin tällöin), mutta kyllä, useimmissa kappaleissani on kitara ja basso. Useimmat melodiat ja sointukulut tallennetaan MIDI-näppäimistöllä, jotta ajoituksessa ja tempossa säilyisi inhimillinen ote. Sain äskettäin sähkörummut, ja niilläkin on hauska äänittää. Yritän aina rakentaa kappaleen rungon mahdollisimman orgaanisesti, ja lisään muut elementit vasta kun kunnollinen pohja on valmis. Kun kappale on valmis ja kokonaan tuotettu, tykkään tehdä siitä riisutun akustisen version, jossa on pelkästään kitara/piano ja lauluosuudet. Näin varmistan, että kappaleen pohja on riittävän vankka. Toisin sanoen en halua, että kappale kuulostaa hyvältä vain siksi, että siinä on käytetty runsaasti tekniikkaa.

3. Vuonna 2011 ilmestynyttä debyyttisingleäsi Outrageous voidaan kuvailla electro-houseksi. Uusimmat julkaisusi kuitenkin kuulostavat siltä, että niissä on paljon vaikutteita muista genreistä. Miten kuvailisit tämänhetkistä soundiasi?

Mielestäni soundini on hauska, lapsellinen, naiivi, epätäydellinen ja koko ajan kehittyvä. Vaikka tuolloin – ja jossain määrin edelleenkin – nautin electro-house-skenestä, pitkälti vain tein samaa kuin kaikki muutkin. Jossain vaiheessa kuitenkin halusin, että kaikki muut vaikutteet kuuluisivat soundissani. Kirjoitin biisejä kauan ennen kuin innostuin tuottamisesta, joten haluan palata siihen materiaaliin ja yhdistää sen tuottamisesta oppimiini seikkoihin. Lisäksi opin koko ajan uutta musiikillisesta identiteetistäni, ja yritän aina tuoda sitä esiin kappaleissani.

4. Mitä voimme odottaa myöhemmin tänä vuonna julkaistavalta Playground-EP:ltäsi?

Playground-projektille ei ole asetettu tarkkaa julkaisupäivää – jos sitä nyt koskaan julkaistaan. Jos se lopulta saadaan ulos, odotettavissa on leikkisiä säveliä, jotain iloista ja jotain vähemmän iloista. Siinä on elementtejä rockista, hip-hopista, discosta ja tanssimusiikista, ja mukana on myös suosikkivokalistejani. 

5. Kerro Spotify-soittolistasi kappaleista ja siitä, miksi valitsit ne.

Valitsin tähän soittolistaan 30 kappaletta, jotka tekevät minut iloiseksi kaikkein huonoimpanakin päivänä. Siitä löytyy klassista rockia, uudempia indie-bändejä sekä mahtavaa ajankohtaista poppia. Monet näistä kappaleista ovat inspiroineet minua eri tavoilla, ja monet tulevista biiseistäni taatusti pääsisivät tälle soittolistalle! Lisäksi siinä on Norjan parasta hyvän fiiliksen musiikkia! Valitettavasti monet hienot norjalaisartistit tekevät surumielistä ja hidastempoista musiikkia, joten he jäivät nyt pois listalta. :(