Sinebrychoffin tuotantolaitoksella Keravalla valmistuvat kaikki Suomen Coca-Colat. Yritysvierailulle saapuvat ryhmät pääsevät tutustumaan maailman kuuluisimman virvoitusjuoman tunnelmaan Sinebrychoffin tiloissa toimivassa Coca-Cola Elämyskeskuksessa.

Positiivisuus, ilo ja yhdessä oleminen ovat asioita, jotka liitetään Coca-Colaan. Samoin elämykset ja erilaiset kokemukset, joita Coca-Cola on kautta aikojen tarjonnut ihmisille ympäri maailmaa. Tätä on ryhmille luvassa Keravan Coca-Cola Elämyskeskuksessa.

Keskuksessa voi tutustua Coca-Colan värikkääseen historiaan, toimintaan Suomessa ja pelata aisteja aktivoivaa multimediapeliä. Vierailijat pääsevät testaamaan pelissä kaikkia aistejaan. Ideana on, että ryhmät ratkovat aistiensa avulla tehtäviä ja pääsevät samalla testaamaan mielikuvitustaan ja yhteistyökykyään.

  • Vierailu on nopeatempoinen ja vuorovaikutteinen ja tarjoaa retken aistien maailmaan. Kävijät ovat olleet erityisen innoissaan tiimihenkeä kohottavasta ja mukaansatempaavasta pelistä, kertoo Suomen Coca- Colan viestinnästä vastaava Théa Natri.
  • Tehtävän ratkaiseminen katselemalla luonnistuu useimmilta ryhmiltä sujuvasti, mutta vastausten löytäminen haistelemalla tai tunnustelemalla onkin sitten haastavampaa. Kuuntelutehtävä asettuu johon tähän väliin.
  • Aistit ovat hyvä ja demokraattinen tapa pelata. Kukaan ei ole toista tyhmempi, jos esimerkiksi ei useista hajuista tunnista leikatun ruohon tuoksua. Näissä tehtävissä kuka tahansa voi olla sankari ja auttaa ratkaisemaan tehtävän ryhmän hyväksi.

Nuorilla on tänne tullessaan hieman odottava tunnelma, koska he eivät oikein tiedä mitä odottaa. Ensimmäisen aistipelin jälkeen he ovat jo täysillä mukana pelissä ja finaalin aikana tunnelma alkaa olla aika korkealla.

Elämyskeskus on avoinna ryhmille tilauksesta arkisin, ja vierailu kestää kerrallaan noin 1,5 tuntia.