Jos tänä kesänä osallistut Coca-Colan Ibizan Beach House -kilpailuun, saattaa sinulla on kaikkien aikojen lomamatka tiedossa! Ibizalla on auringon ja ilonpidon ohella luvassa jotain todella ekstra jännää. Matkalla mukana ovat myös CokeTV:n huippusuositut juontajat Benjamin, Ilona ja Dokke.

Ibiza on Enspanjalle kuuluva lomasaari, mistä Coca-Cola on varannut vierailleen upean rantahuvilan. Niin kivoja kuin museot ja vierailut historiallisille raunioille ovatkaan, niitä ei tällä palkintomatkalla ole nyt luvassa.

Ibizalla lomailijaa odottavat kullanhohtoiset rannat ja varma aurinko. Aamuun asti kestävistä bileistä tunnettu lomasaari tarjoaa myös varmasti hauskaa yhdessäoloa muiden samanikäisten lomailijoiden seurassa. Kaikkien aikojen hauskimman kesäviikonlopun kruunaavat matkalla mukana olevat CokeTV:n juontajat Ilona, Dokke ja Benjamin.

Tätä ainutlaatuista matkaa ei voi ostaa, vaan sen voi vain voittaa. Coca-Cola ja Coca-Cola Zero –pullojen korkeista löytyvillä koodeilla voi osallistua kilpailuun www.coke.fi/ibiza ja päästä Ibizalle 11.–13. elokuuta.

Rantahuvilassa tapaat Suomen CokeTV-juontajien lisäksi myös muiden maiden CokeTV-juontajia sekä muualta Euroopasta rantahuvilalle päässeitä kesäkilpailun voittajia. Luvassa siis kaikkien aikojen superloma ja pitkä viikonloppu.

Katso CokeTV Ibizalla!

Ilona, Dokke ja Benjamin kävivät jo muutama viikko sitten katsastamassa paikat Coca-Colan rantahuvilalla. Virittäydy lomatunnelmaan katsomalla CokeTV:n juontajien Ibizalla tekemät videot!

Benjamin, Dokke ja Ilona aloittivat keväällä yhdessä Isac Elliotin kanssa viikottaisten CokeTV-ohjelmien juontajina. Kuuma juontajanelikko toteuttaa videoilla katsojien heille lähettämiä haasteita ja vastaavat heille lähetettyihin kysymyksiin.  Jos et ole vielä katsonut juontajanelikkomme ohjelmia, linkkaa CokeTV:n sivulle heti tästä.

Ibizan mahtiviikonloppu on yksi Coca-Colan tämän kesän kampanjan huippupalkinnoista.  Coca-Cola ja Coca-Cola Zero Sugar –pullojen  etiketteihin on painettu 23 kotimaista, 28 eurooppalaista lomakohdetta ja 21 kaukokohdetta eli yhteensä 72 eri kohdetta, joihin on mahdollista voittaa myös unelmalomia. 

Jos olet kiinnostunut voittamaan matkapalkinnon tämän kesän kampanjassa, lue kilpailun säännöt ensin täältä.

Rannalla tavataan!

CokeTV-juontaja Doke flyboardaa Ibizalla
CokeTV-juontaja Doke flyboardaa Ibizalla