Coca-Cola ja Jason Derulo tekivät Venäjällä kesällä pelattavia jalkapallon maailmanmestaruuskisoja juhlistavan 'Colors' -kisakappaleen yhdessä. Katso musiikkivideo!

Moninkertaisesti platinaa myynyt Jason Derulo kasvoi Miamissa, missä osa kisakappaleen musiikkivideosta on kuvattu. Coca-Colan FIFA 2018 World Cup -kisojen kisakappaleen virallisella videolla Jason Derulo vie faninsa kotikaupunkiinsa Haitilla, Citadelle Laferriére in Nord-alueelle. Video kokoaa eri puolilta maailmaa yhteen ihmisiä , jotka esittelevät omia lippujaan ja kulttuuripiirteitään.

Coca-Cola ja Derulo tekivät optimismia ja yhteenkuuluvuutta ylistävän kappaleen yhteistyössä. Samalla kappaleella juhlistetaan jalkapallon maailmanmestaruuskisojen nostattavaa tunnelmaa ja jalkapallon voimaa koota eri maiden ihmiset yhteen. Tunnuskappale on jalkapallofaneja yhdistävä kannustuslaulu, jonka jokainen voi laulaa oman maansa ja tiimivärien puolesta.  

 “Colors” on musiikillinen sulatusuuni, sillä siinä yhdistyy useita erilaisia musiikkityylejä ja kulttuurisia vivahteita.  “Jalkapallon maailmanmestaruukisojen tunnuskappaleen on oltava sävyltään kansainvälinen ja sen on puhuteltava ihmisiä ympäri maailmaa,” Derulo kertoo. “Tässä laulussa on heti ensi kuulemalla tarttuva fiilis. Siinä on afrikkalaisia rytmejä ja latinovaikutusta tuo kitara. Otin tällaisia elementtejä ja sekoitin ne kaikki yhteen, minkä jälkeen vielä lisäsi stadionin tunnelmaa.”

Kappaleesta on tehty paikallisia miksejä, joissa Derulo tekee yhteistyötä useiden kansainvälisten artistien kanssa Sveitsistä Etelä-Afrikkaan ja Saudi-Arabiaan. Näitä julkaistaan seuraavien viikkojen aikana.

Katso Derulon haastattelu ajalta, jolloin Coca-Colan ja hänen yhteistyö julkistettiin.