Sinebrychoff tuo Spriten myyntiin pienissä 250ml tölkeissä. Nyt Suomen Coca-Colan kaikki suosituimmat virvoitusjuomat ovat saatavilla myyntipisteiden pienimmissä virvoitusjuomapakkauksissa.


Nyt kaikkia suosituimpia virvoitusjuomiamme voi nauttia myös pienemmistä 250ml:n kapeista tölkeistä. Pienempi tölkki sisältää vähemmän sokeria ja siinä on maku kohdallaan.

Pikkutölkkien esiinmarssi alkoi neljä vuotta sitten Coca-Cola ja Coca-Cola Zero Sugar -tölkkien lanseerauksella, jota seurasi myöhemmin Fanta Appelsiinin pikkutölkki. Tänä keväänä Suomen Coca-Colan kapeiden tölkkien valikoima on täydentynyt neljän suoraksi, kun Sinebrychoff otti käyttöön 250 ml pikkutölkin myös Spriten osalta. Pienempi tölkki on suomalaisten mieleen, sillä monen mielestä pienessä pakkauksessa juoman maku on parhaimmillaan ja kerta-annoksessa on myös vähemmän sokeria ja kaloreita. Uusi 250ml Sprite-tölkki sisältää on 70 kcal, Fanta Appelsiini 108 kcal, Coca-Cola 105 kcal ja Coca-Cola Zero Sugar 1 kcal.

Slim –tölkiksi kutsuttu pakkaus on pienin kaupasta saatava virvoitusjuomapakkaus Suomessa. Tölkki on perinteiseen tölkkiin verrattuna pohjaltaan kapeampi sekä hieman korkeampi. 

-          Tämän päivän kuluttajalle ei riitä yksi pakkauskoko, vaan hän haluaa valita erilaisiin tilanteisiin kulloinkin parhaiten sopivan juomapakkauksen. Pakkauskokojen pienentäminen on yksi keino tukea kuluttajien tasapainoisia valintoja. Siksi Sinebrychoff tarjoaa juomiamme useammissa erilaisissa pakkauksissa kuin koskaan aiemmin, nyt kaikkia suosituimpia virvoitusjuomiamme myös 250ml tölkeissä, Suomen Coca-Colan viestintäpäällikkö Théa Natri sanoo.