Kevään uutuuksia ovat Bonaqua Vita Granaattiomena & Mustikka sekä Fuze Tea Sitruuna & Sitruunaruoho. Maailman suosituin klassikkomaku, sitruunainen Coca-Cola Zero Sugar on vihdoin Suomessa. Uudessa Coca-Cola Fantan uutuusmaussa Vadelma-Passionhedelmä on 30 % vähemmän sokeria.

Sokerittomien virvoitusjuomien suosio jatkuu. Syksyllä lanseerattu Coca-Cola Zero Sugar Vadelma saa kaverikseen todellisen suosikkimaun, Coca-Cola Zero Sugar Sitruunan. Sitruuna-Cokis on maailman suosituin Coca-Colan makuvariantti. Sitruuna on hyvä makupari Coca-Colaan, tarjoillaanhan klassistakin Cokista sitruunaviipaleen ja jäiden kera.

Fantassa vähemmän sokeria

Kuluttajat haluavat virvoitusjuomien olevan kevyempiä ja vähäkalorisia. Maku ja sokerin määrä ovat kuluttajien ostopäätökseen eniten vaikuttavia tekijöitä.  Fanta Appelsiinissa, suosituimmassa Fanta-maussa, on nyt 30 % vähemmän sokeria.

Myös marjan ja hedelmien makuisten virvoitusjuomien suosio on kasvussa. Keväällä kaupoihin saapuu täysin uusi maku, Fanta Vadelma-Passionhedelmä. Myös siinä on 30 % vähemmän sokeria kuin sokerivirvoitusjuomissa keskimäärin.

Uusi Bonaqua – vireys, vastustuskyky, aineenvaihdunta

Bonaqua-maut on luotu suomalaisten makumieltymysten pohjalta. Bonaqua Vita -tuoteperhettä täydentää maaliskuussa Granaattiomena & Mustikka. Juomaan on lisätty B3-, B5- ja B6 -vitamiineja sekä magnesiumia.

Fuze Tea -jäätee virkistää uudella maulla

Fuze Tea -jääteeperhe lanseerattiin vuosi sitten ja on nopeasti vakiinnuttanut asemansa suomalaisten virkistäjänä. Fuze Tea on vastuullisesti tuotetun teen, hedelmän ja yrttien makuyhdistelmä.

Fuze Tea Sitruunan resepti vaihtuu herkulliseen Sitruuna & Sitruunaruoho -makuun. Valikoimassa jatkavat myös Persikka & Hibiscus ja Mango & Kamomilla. Fuze Tea -pakkaus on 0,4 litran kierrätysmuovipullo.