Kyllä vain! Vaikka Coca-Cola on kansainvälisesti tunnettu brändi ja tuttu näky ympäri maailmaa, voi siihen tutustua kaikkein helpoimmin Keravalla. Siellä toimii Suomen Coca-Cola ja Sinebrychoff valmistaa kaikki Suomen Coca-Colat.

Coca-Colan Elämyskeskus on vuodesta 2008 tarjonnut vierailijoille hauskasti erilaisen vierailuelämyksen.

Keskuksessa ryhmät pääsevät sukeltamaan Coca-Colan ja aistien maailmaan interaktiivisen pelin avulla. Luvassa on erilainen ja ainutlaatuinen kokemus, joka paitsi aktivoi kaikki aistit myös kannustaa ryhmää tekemään tiivistä yhteistyötä keskenään.

Vierailu kestää noin 1,5 tuntia, jonka kuluessa ryhmät tunnustelevat, haistelevat, kuulostelevat ja katselevat asioita yrittäessään ratkaista Coca-Colan salaisuutta. Onko kyseessä Coca-Colan salainen resepti – ehkä!

Elämyskeskusta on vaikea kuvailla sanoin. Se pitää kokea.

Coca-Cola Elämyskeskus on yläkouluikäisille ja sitä vanhemmille tarkoitettu vierailukeskus. Se tarjoaa mielenkiintoisen kokemuksen niin koululaisille ja opiskelijoille kuin myös erilaisille harrasteryhmille tai erilaisille aikuisryhmille.

Vierailu käynnistyy aikamatkalla Coca-Colan historiaan. Missä ja milloin Coca-Cola keksittiin? Miksi Coca-Colan pullo on muodoltaan niin erimallinen kuin muut pullot? Mitä muita juomia Coca-Cola tekee? Ja miten Coca-Cola tuli Suomeen?

Aistipeli on nopeatempoinen, vuorovaikutteinen ja sen avulla jokainen pääsee ratkaisemaan tehtäviä omien aistiensa avulla – ja samalla myös voi oppia jotain aisteista. Tässä pelissä yhteistyö on voimaa, eikä kukaan pärjää yksin. Vuorovaikutteinen multimediaympäristö kutsuu seikkailuun, joka tarjoaa kävijöille positiivisen, hauskan ja intensiivinen kokemuksen ainutlaatuisessa ympäristössä.

Ohjelma aktivoi kaikki aistit ja kannustaa ryhmän kaikkia jäseniä tekemään tiivistä yhteistyötä keskenään.