Suomen Coca-Cola arpoi kesällä faniensa kesken kaksi kahden hengen viikonloppumatkaa Ibizalle CokeTV-rantataloon. Suomesta matkalle lähti Kaarin Rusakova, joka lähti elämänsä ensimmäiselle ulkomaanmatkalle ystävänsä Alisa Melnikovan kanssa. Lomaan mahtui mm. hengailua rannalla ja CokeTV -talossa Suomen juontajien kanssa sekä bileet seitsemän muiden Euroopan maiden voittajien kanssa. Reissu oli kaikin puolin unohtumaton! 
Ibizan matkaa isännöi yhteensä 12 CokeTV-juontajaa seitsemästä maasta. He kaikki ovat oman maansa Youtube-supertähtiä.

– Reissu oli upea. Saatiin viettää aikaa rannalla ja CokeTV -talossa Suomen juontajien kanssa.  Kokeiltiin suppailua ja moottoriveneilyä,  chillailtiin, shoppailtiin, uitiin ja pelailtiin. Tällainen tilaisuus tulee vain kerran elämässä, hehkuttaa Kaarin Rusakova.

– Sikakivaa, säestää Alisa Melnikova.

– Ibizalla oli tosi lämmintä. Suomen CokeTV:n juontajat hengasivat meidän kanssa ja ne olivat sosiaalisia, avoimia – ihan älyttömän mukavia!

Katso video Ibizan CokeTV-talosta: 


 

Reissun kohokohta: bileet rantatalossa

Ibizan viikonloppumatkoja arvottiin Coca-Cola-fanien kesken myös Britanniassa, Ranskassa, Saksassa, Alankomaissa, Italiassa, Portugalissa, Ruotsissa, Belgiassa, Norjassa, Sveitsissä ja Islannissa. Unelmaviikonlopun ohjelmaan kuului sekä yhteistä tekemistä että omaa aikaa.

Syntyi aikamoiset ja ikimuistoiset juhlat, kun 73 vierasta ja 12 CokeTV-juontajaa seitsemästä maasta kokoontuivat CokeTV-rantahuvilalle Ibizalla.

Ranta-aktiviteettien lisäksi Kaarin ja Alisa ehtivät tutustua kaupunkiin ja käydä ostoksilla kuuluisilla hippimarkkinoilla. Reissu huipentui bileisiin, jotka järjestettiin Coke-TV -talossa. Siellä sai viettää aikaa yhdessä muiden voittajien ja CokeTV -kanavan juontajien kanssa.

– Bileissä me kierrettiin talossa, hengailtiin ja tutustuttiin uusiin ihmisiin. Voittajia oli kaikkiaan satakunta eri puolilta Eurooppaa. CokeTV -talossa sai pelata videopeleillä, tarjolla oli ilmaista hierontaa, siellä oli uima-allas ja kivoja chillailu-paikkoja, joissa voi viettää aikaa. Myöhemmin hieno kokki tuli tekemään paellaa kaikille ja sitten tuli DJ soittamaan musiikkia. Suomen CokeTV:n juontajat oli bileissä mukana ja tulivat usein moikkaamaan meitä, Kaarin muistelee.


 

”Benjamin on kaikin puolin mukava persoona”

Kaarin ja Alisa ovat vannoutuneita Benjaminin faneja. Heidän mielestään myös muut CokeTV:n juontajat ovat rentoja, mukavia ja aidosti ystävällisiä. Alisan ja Kaarinin mielestä parasta reissussa oli kuitenkin Benjaminin tapaaminen, ovathan he kiertäneet Benjaminin keikkoja jo yli kolme vuotta.

– En tiedä mikä siinä on niin ihanaa… Benjaminilla on loistava lauluääni ja se on kaikin puolin upea ja mukava persoona. Kun menen keikalle ja näen Benjaminin, tulee tosi hyvä fiilis. Vapaudun kaikista pienistä asioista, jotka stressaa arjen keskellä, saan olla oman itseni ja elää juuri siinä hetkessä, eikä tarvitse miettiä mitään muuta. Benjamin on tosi iso osa mun elämää ja olen tosi onnellinen, kun sain viettää sen kanssa aikaa Ibizalla, Kaarin tiivistää.