Klassinen Coca-Cola-pullo sai kurvikkaan muotonsa jo vuonna 1915 ruotsalaisen lasimestarin käsissä. Sadan vuoden aikana muotopullo on nähty lukuisissa eri koissa. Nyt lasinen Coca-Cola-pullo palaa vihdoin juurilleen ja tulee kauppojen hyllyille uudessa 250ml kokoisena. Uudessa pullossa yhdistyvät täydellinen makunautinto ja historia.

Miltä maistuu alkuperäinen Coca-Cola-kokemus? Nyt kuka tahansa voi kokea sen, sillä Coca-Cola ja Coca-Cola Zero Sugar pakataan uusiin lasisiin 250ml klassikkopulloihin. Lähes samanlaisissa pulloissa Coca-Cola saapui Suomeen kesällä 1952.  Vastaavan kokoisista lasipulloista Coca-Colaa on juotu ympäri maailman jo yli sata vuotta. Useissa Euroopan maissa klassikkopullo on se ainut oikea Coca-Cola, oltiin sitten Rivieran rantakahvilassa, Alppien rinneravintolassa tai tukholmalaisravintolassa.

Coca-Colaa myytiin Helsingin Olympiakisoissa 1952 uutta klassikkopulloa muistuttavissa lasipulloissa.

Ihastuttavat 250ml lasipullot seuraavat pienten 250ml Coca-Cola ja Coca-Cola Zero -tölkkien suosion jalanjäljissä. Pienemmät pakkauskoot ovat olleet suosittuja, koska pienempi annos on monelle juuri oikea ja pienessä pakkauksessa myös maku on parhaimmillaan. Coca-Cola haluaakin tarjota faneilleen mahdollisuuden nauttia juoman nyt myös uudesta klassikkopullosta, josta lempijuoman maku pääsee hienosti oikeuksiinsa.

Monien mielestä ainoa oikea tapa nauttia Coca-Cola onkin suoraan jääkylmästä lasipullosta. Uusi pullo on kätevä ja nautinnollinen juomapakkaus, joka kunnioittaa perinteitä samalla kuin on kiinni tämän päivän trendeissä.

bottles.jpg

Uusissa lasisissa klassikkopulloissa on myös uudenlaiset etiketit.

Alkuperäisen Coca-Cola-pullon suunnitteli ruotsalainen lasimestari Alexander Samuelsson vuonna 1915, tehtävänantonaan tehdä pullo, jonka tunnistaa jopa pimeässä. Uusi pienempi pullokoko nostaa hattua tälle ikoniselle suunnittelutyölle.

Täydellisen Coca-Cola-nautinnon rantautuminen Suomeen on mahdollista, koska Coca-Colan juomat Suomessa valmistava Sinebrychoff on investoinut uuteen lasipullotuotantolinjaan.

Uutuuspullo on kiistatta se aito, oikea lasipullo. Tätä lähemmäs alkuperäistä Coca-Cola-nautintoa ei yksinkertaisesti voi päästä.

Vuoteen 1955 asti Coca-Colaa myytiin kaikkialla vain virvoitusjuomahanoista ja 6 1/2 unssin (noin 0,2 litran) kurvikkaissa pulloissa. Klassikkopullo on saanut inspiraation juuri tästä pullosta.