Coca-Cola-mauista sitruuna on ehdoton klassikko, jolla on suuri yksimielinen fanijoukko ympäri maailmaa. Sitruuna on yksinkertaisesti ylivoimaisen hyvänmakuinen lisä Coca-Colaan. Parhautta on, kun jääkylmään lasiin Coca-Colaa lisätään oikea sitruunan lohko. Mutta ihanuutta on myös, kun Coca-Colan ja sitruunan maku löytyvät samasta pullosta.

Hapokas, raikas, hedelmäinen ja makea – sitruuna on monien juomien ja ruokien paras kaveri. Meillä suomalaisilla on vankka rakkaussuhde sitruunaan, jonka värikin tuo mieleen kesän.

Sitruunan ja Coca-Colan kansainvälinen ystävyys on niin vankka ja pitkäikäinen, että nyt Suomessa ensi kertaa myyntiin tuleva Coca-Cola Zero Sugar Sitruuna tuntuu jo valmiiksi tutulta. Monen voi olla jopa vaikea uskoa, ettei sitä ole aiemmin saanut Suomessa. Vihdoin tänä keväänä Sinebrychoff aloittaa tämän kansainvälisen supertähtijuoman valmistuksen Keravalla. Viime syksynä lanseerattu Vadelma pysyy edelleen valikoimassa.

Coca-Cola Zero Sugar Sitruuna on mahtava uutuus ilman yhtään sokeria. Pullon keltainen korkki kertoo sitruunan mausta ja pinkki korkki vadelman mausta. Sama väri on myös etiketin yläreunan värinauhassa. Lisäksi maku on kirjoitettu suomeksi etuetikettiin.