Suomalaiset pääsevät ensimmäisinä Euroopassa nauttimaan vadelman ja Coca-Colan ainutlaatuisesta makusekoituksesta. Sinebrychoff aloittaa Coca-Cola Zero Sugar Vadelman valmistuksen juuri sopivasti kesäkauden päätteeksi ja syksyn piristykseksi.

Suomi on ensimmäinen maa Euroopassa, jossa Coca-Cola Zero Sugar Vadelma tulee myyntiin. Tämä juomahyllyjen varma myyntimagneetti tänä syksynä on mahtava uutuus ilman yhtään sokeria.

Uutuutta kannattaa etsiä kaupoista elokuun lopusta alkaen. Uuden maun tunnistaa pinkistä värinauhasta punaisen etiketin yläreunassa ja pinkistä korkista. Coca-Cola-logon taustalla näkyy vadelman kuva.

Coca-Cola ja juhlat ovat erottamattomat!

Coca-Colan alkuperäinen virkistävä maku on vuosikymmeniä kuulunut suomalaiseen kesään ja juhlakausiin kuten jouluun ja pääsiäiseen. Tänä syksynä Coca-Cola tarjoaa suomalaisille uutuuden, jota voisi kuvailla sanoin “oikea juoma juuri tähän vuodenaikaan”.

Luvassa on Coca-Colan maku häivähdyksellä vadelmaa. Ei siis vadelmajuoma vaan Coca-Cola Zero Sugar vadelmaisella “terästyksellä”. Syksy tarkoittaa monille uusien asioiden alkua ja kokeilemista. Mikä siis sopisikaan kuuman kesäkauden päätteeksi lasiin kuin uudenlainen juoma, jossa on vähän jotain tuttua ja silti jotain uutta.

Innovaatio maailman toiselta laidalta

Vadelma-Coca-Colan idean takana ovat uusiseelantilaiset. Monet heistä sekoittivat oma-aloitteisesti paikallisista juomalaitteista saatavaa vadelman makuista uutetta Coca-Colaan. Maku toimi ja maistui asiakkaille, mistä paikallinen Coca-Cola-yhtiö sai ajatuksen kehittää vastaava juoma pulloon.

Vadelma on suomalaisille kotoinen ja pidetty marja, niinpä sen lisääminen makuvalikoimaan on luontevaa. Aiemmin Suomessa on päässyt maistamaan sitruunan, limen, kirsikan ja vaniljan makuisesta Coca-Colasta.

Yhä useampi haluaa nauttia juomansa ilman sokeria ja Coca-Cola Zero Sugar jatkaa kasvuaan. Sinebrychoff valmistaa vadelmaisen uutuuden sokerittomana vastatakseen juuri sokerittomien juomien kasvavaan kysyntään. Uutuus tuo nykyiseen sokerittomaan kolakategoriaan hauskan, virkistävän ja varmasti vetovoimaisen uutuuden.

Coca-Cola Zero Vadelma 0,5L KMP