Henkilötiedot

Coca-Cola Oy ei hanki tietoja, joilla voidaan tunnistaa sinut henkilönä (kuten esim. nimi, osoite, puhelinnumero tai sähköpostiosoite) näiltä Internet-sivuilta, jollet vapaaehtoisesti ole antanut näitä tietoja. Älä siis koskaan lähetä henkilötietojasi jollet halua että ne rekisteröidään.

Kun annat henkilötietosi, niitä käytetään seuraavalla tavalla:

Jos ilmoittaudut uutiskirjeemme vastaanottajaksi, saat The Coca-Cola Companyn lähetettäviksi valitsemat uutiset. Emme MISSÄÄN tapauksessa luovuta sinua koskevia tietoja kolmansille osapuolille.

Voit milloin tahansa vaatia sinua koskevien henkilötietojen poistamista lähetyslistaltamme. Jollet enää halua uutiskirjettämme, klikkaa näppäintä ”Peruuta” tästä.

Voi olla että joku kirjautuu Internet-sivuille toisella sähköpostiosoitteella kuin omallaan. Tästä voi seurata, että lähetämme sähköpostiviestin vastaanottajalle joka ei ole sitä pyytänyt. Jos tämä tapahtuu voit milloin tahansa ottaa meihin yhteyttä, jolloin luonnollisesti poistamme sinut tietokannastamme.

Kaikki tiedot tallennetaan Coca-Cola Oy:n IBM Global Servicesin kanssa yhteistyössä hallinnoimaan suomaiseen tietokantaamme. Tietokanta sijaitsee fyysisesti IBM:n tiloissa Yhdysvalloissa, Atlantassa, mutta tietokantaan pääsy on ainoastaan Coca-Cola Finland Oy:llä.

Automaattinen tiedonkeruu

Joissakin tapauksissa keräämme automaattisesti (ilman sinun aktiivista rekisteröitymistäsi) teknisiä tietoja, siinä yhteydessä kun luot yhteyden Internet-sivuihimme. Tämä tapahtuu ns. evästeiden avulla, joita käytämme Internet-sivuillamme. Tätä tietoa ei voida käyttää tunnistamiseesi. Voi esimerkiksi olla kyse käyttämästäsi selaimesta ja käyttöjärjestelmästä, Internet-sivujen verkkotunnuksesta (referral site), josta pääsit Internet-sivuillemme. Coca-Cola Finland Oy | Päivitetty toukokuussa 2008.