Etsimme satoja mukaan ryhmäennätyksen tekoon: tavoitteena pomputtelun Euroopan ennätys Suomelle

Tämä kesä on jälleen jalkapallon juhlaa. Ranskassa pelataan UEFA EURO 2016 –kisat eli kansan kielellä jalkapallon EM-kisat. Suomalaiset eivät ole mukana näillä pelikentillä - vielä.

Siksi UEFA:n viralliset yhteistyökumppanit Coca-Cola ja McDonalds haluavatkin tarjota suomalaisille ainutlaatuisen mahdollisuuden olla mukana tekemässä jalkapallon historiaa Suomessa.  Pallon pomputtelun Euroopan ennätyksen saaminen Suomeen myös osoittaa, että tässä kansassa on pallonkäsittelytaitoa, jonka ansiosta voimme hyvinkin pelata Euroopan mestaruuspelikentillä tulevaisuudessa.

Harvalla on pallo hallussa niin kuin freestyle-jalkapallon taiturilla, Alexander Wessbergillä. Hän on UEFA EURO 2016™ Challenge –tapahtuman lähettiläs, joka on mukana myös pomputteluennätyksen tekemisessä. 

KATSO VIDEO! Freestyle-jalkapallon taituri Alexander Wessberg pitää pallon ilmassa. https://www.youtube.com/watch?v=kg8J67ThtxQ


Sinusta voi tulla Euroopan mestari, jos hallitset pallon pompotuksen
Jotta Euroopan ennätys saadaan tehtyä, tarvitaan Alexanderin lisäksi kentälle yhtäaikaisesti satoja nuoria ja vaikka vähän vanhempiakin pallon taitajia. Tehtävänä on pomputtaa palloa 10 sekuntia jalkaterillä niin, ettei pallo putoa kenttään.

Jos sinä tai ystäväsi pystyt tähän, kannattaa ilmoittautua mukaan – nyt sinulla on ainutkertainen mahdollisuus saada itsellesi Euroopan mestarin titteli! Jokainen ennätyksen tekijä saa muistoksi ainutlaatuisen UEFA EURO 2016™ Challenge -pelipaidan sekä diplomin.


Sunnuntaina 22.5.2016 klo 15.00
Jalkapallon pompottelun Euroopan ennätys tehdään 22.5.2016 klo 15.00 Sonera Stadiumilla Helsingissä.  Ennätysyrityksen jälkeen esiintyy Roope Salminen & Koirat. Paikalla on myös vuoden 2015 vloggaaja Pikku Pinsku.

Ilmoittaudu mukaan täältä: https://www.lyyti.fi/reg_2016/UEFA_EURO_2016_Challenge_6804

Ja Euroopan ennätyksen tavoitteluun tarvitaan aina kannustajia – siksi koko perhe on tervetullut mukaan.

Ilmoittaudu yleisöksi täältä https://www.lyyti.fi/reg_2016/UEFA_EURO_2016_Challenge_6804

UEFA EURO 2016 CHALLENGE – lue lisää täältä! http://euro2016challenge.fi/


Vuoden #MunLiike 2016 koulu julkistetaan
Huhti-toukokuussa yläkouluihin ympäri Suomea iloista liikettä tuova Coca-Colan #MunLiike-ohjelma on myös mukana tapahtumassa. Tänä vuonna yli 300:sta mukana olevasta yläkoulusta palkitaan ’Vuoden #MunLiike koulu 2016’. Tunnustus luovutetaan tapahtumassa voittajakoulun valitsemille #MunLiike-tsemppareille, jotka omalla aktiivisuudellaan ovat vaikuttaneet ohjelman onnistumiseen koulussaan. 


80 vuotta Coca-Colan ja jalkapallon yhteistyötä
Liike tuo iloa ja ilo lisää liikettä. Erityisesti intohimo jalkapalloon yhdistää ihmisiä ympäri maailman, saa ihmiset liikkumaan ja nostattaa suuria tunteita niin pelikentillä kuin katsomoissakin. Jalkapallossa on vetovoimaa ja se on ylivoimaisesti suosituin liikunnallinen harrastus maailmassa.

Siksi Coca-Cola on jo liki kahdeksan vuosikymmentä tehnyt yhteistyötä yhteistyötä niin huippujalkapallon kuin ruohonjuuritason jalkapallon kanssa. Coca-Cola oli ensimmäisen kerran mukana jalkapallon maailmanmestaruuskisoissa Uruguayssa vuonna 1930 ja vuonna 1977 solmittu yhteistyö FIFA:n kanssa on laatuaan pitkäaikaisin yhtäjaksoinen yritysyhteistyö FIFA:n kanssa.

The Coca-Cola Company on UEFA:n (Union of European Football Associations) EUROTOP-yhteistyökumppani ja ollut mukana UEFA European Championship –turnauksissa vuodesta 1988 – myös tänä vuonna UEFA EURO 2016 –kisoissa Ranskassa. Tämän lisäksi Coca-Cola tukee ja järjestää lukuisia jalkapallon ruohonjuuritapahtumia yli 100 maassa.