NEWS


Title

Eksoottisen tuttu kausimaku COCA-COLA ZERO SUGAR KANELI on vastustamaton uutuus suomalaiseen juhlakauteen

Tänä jouluna Coca-Cola tuo suomalaisten syksyyn jännittävän uutuuden, Coca-Cola Zero Sugar Kanelin, jossa nimensä mukaisesti yhdistyy alkuperäinen Coca-Colan maku jouluisaan kaneliin ilman sokeria.

 

Kesä on hiipumassa ja monet suuntaavat katseensa jo syksyyn ja viilenevän kauden juhliin. Mausteiset maut ja tuoksut tuovat pimeneviin iltoihin tunnelmaa ja lämpöä.

 

Kaneli voi kuulostaa yllättävältä maku-uutuudelta ja ’Coca-Cola Zero Sugar Kaneli’ onkin ensimmäinen kanelista makua saava kolajuoma Suomessa. Kaneli sopii hyvin Coca-Colan mausteisten aromien kaveriksi. Kanelia on joskus jopa arvailtu yhdeksi Coca-Colan salaisen reseptin salaiseksi ainesosaksi. Mauste antaa kausimakuun syvyyttä ja mausteista vivahteikkuutta; kanelin maku on nautinnollisen pehmeä ja viipyilevä.

 

Coca-Cola Zero Sugar Kaneli on uniikki uutuusmaku, joka on saatavilla vain rajoitetun ajan syyskuusta tammikuuhun! Tutkimusten mukaan valtaosa suomalaisista kaipaa joulupöytäänsä vaihtelua tai jotain täysin uutta.  Kaneli on monille suomalaisille se kaikkein mieluisin joulukauden mauste. Coca-Cola Zero Sugar Kaneli on yhdistelmä uutta ja tuttua joulumakua ja juuri sen vuoksi se sopiikin erinomaisesti loppuvuoden maku-uutuudeksi loppuvuoden juhla-aikaan ja sen odotukseen. Uutuutta myydään vain puolen litran kierrätysmuovipulloissa, joiden materiaalista 50% on kierrätysmuovia ja 15% on kasvipohjaista biomuovia.

 

 

 

Tiedotusvälineiden yhteyshenkilö

Oletko toimittaja ja sinulla on yritykseemme tai tuotemerkkeihimme liittyviä kysymyksiä? Ota yhteyttä ja autamme sinua löytämään tarvitsemasi tiedot.