Paljon pieniä juomapakkauksia ja juomia eri tilanteisiin | Coca-Cola Suomi

Paljon pieniä juomapakkauksia ja juomia eri tilanteisiin | Coca-Cola Suomi

Coca‑Cola saapui Suomeen 1950-luvulla vajaan 250ml lasipulloissa. Tämän päivän kuluttajan tarpeisiin ei enää riitä yksi pakkauskoko, vaan hän haluaa valita erilaisiin tilanteisiin kulloinkin parhaiten sopivan juomapakkauksen: PET-pullon, tölkin tai lasipullon. Siksi Sinebrychoff valmistaa ja myy Coca‑Cola –yhtiön erilaisia juomia useammissa erilaisissa pakkauksissa kuin koskaan aiemmin.

 

Yksi tapa vähentää sokerin saantia omassa ruokavaliossaan on valita vähäsokerisempia tai sokerittomia juomia. Peräti 90% Suomen juomavalikoimastamme on tällaisia.

 

Toinen tapa nauttia vähemmän sokeria juomissa on valita pienempi annoskoko. Pienet pullot ja tölkit auttavat tekemään juomavalintoja, jotka tukevat paremmin omaa elämäntapaa ja terveydellisiä tavoitteita.  Siksi Sinebrychoff myy Coca-Colan juomia useissa pienissä annoskoissa. Lanseerasimme edelläkävijänä Suomessa markkinoiden pienimmät, 250ml tölkit jo vuonna 2019. Slim-tölkin nimellä tunnetut 250ml pikkutölkit tai vastaavan kokoiset lasipullot ovat juuri sopivia annoskokoja. Jotkut puolestaav valitsevat mieluummin 330ml kokoisen  tölkin. Pienempien annospakkauksien suosio on viime vuosina kasvanut tasaisesti.

 

Perinteisessä puolen litran PET-muovipullossa on kaksi annosta. Puolen litran pullosta riittää juotavaa niin, että siitä voi nauttia pidempäänkin. Siksi tämä annos on saatavilla juuri uudelleen suljettavassa pakkauksessa, jonka voi avaamisen jälkeen pitää suljettuna vaikka mukana.  1,5 litran pulloista voi nauttia suurempi joukko ja tämä onkin suosittu pakkauskoko juhlissa ja kotikulutuksessa.

 

Mikäli olet epävarma yhdessä juomapakkauksessa olevien annosten määrästä, kannattaa tarkistaa tieto pullon etiketistä. Pikkutölkissä on esimerkiksi yksi 250ml annos ja 1,5 litran pullossa kuusi vastaavaa annosta.