Apua AIDS-äideille ja lapsille | Coca-Cola Suomi

Apua AIDS-äideille ja lapsille | Coca-Cola Suomi

Maailman AIDS-päivää vietetään joulukuun 1. päivänä, minkä johdosta (RED)-organisaatio, hyväntekeväisyysvarojen keräyssivusto Omaze sekä Coca-Cola keräävät varoja AIDS:in vastaiseen työhön. Kaikkien lahjoituksen tehneiden kesken arvotaan mahdollisuus voittaa pizzaillallisen Ed Sheeranin kanssa.

 

Mukaan arvontaan pääsee jo 10 dollarin lahjoituksella ja palkinto pitää sisällään lennot ja majoituksen Los Angelesissa. Palkintoon sisältyy illalinen Ed Sheeranin kanssa hänen yksityisissä pizzajuhlissa. Luvassa on selfieitä ja vaikka keskustelua tatuoinneista.

 

Palkinto on ainutlaatuinen ja tarjolla vain Omaze-keräyssivuston kautta lahjoittaneille. Osallistua voi osoitteessa Omaze.com/ed ja keräyksen tuotto ohjataan kansainväliseen rahastoon (Global Fund), joka auttaa turvaamaan elintärkeitä lääkkeitä HIV/AIDS:sista kärsiville äideille ja näiden lapsille.  Coca-Cola Company on (RED) –järjestön pitkäaikainen kumppani ja aiempien vuosien tavoin tuplaa jokaisen keräykseen lahjoitetun dollarin 2 miljoonaan dollariin saakka.

 

Katso tämä ainutkertaista Omaze-palkintoa esittelevä video. Ed Sheeran testaa, pystyykö hän erottamaan lausujen sanoja ja pizza-arvosteluja toisistaan.