Ilona ja Julia ovat tehneet sen, mistä niin monet unelmoivat. Ja mikä parasta, he ovat tehneet oman menestystarinansa ihan itse. Ilona ja Julia ovat Suomen suosituimpia vloggereita – ja varmasti myös Suomen positiivisimpia vloggereita. Fanit ovat tunteneet vlogin nimellä Ilona Julia jo kolme vuotta.

”Moikka kaikille!” Tällä iloisella vakiotervehdyksellä alkaa jokainen IlonaJulia vlog. Ilonan ja Julian videoita tilaa säännöllisesti  peräti 172 000 seuraajaa.  Kolmessa vuodessa nämä nuoret, nyt jo täysi-ikäiset naiset, ovat tehneet lähes 300 hyväntuulista videoblogia, joita parhaimmillaan katsotaan yli 200 000 kertaa. Ja Instagramissa heillä on peräti 300 000 seuraajaa eli nuoret naiset saavuttaneet jotain käsittämättömän suurta. 

Ilona ja Julia ovat viehättäviä ja iloisia naisia, joiden videot saavat katsojansa hymyilemään. Vlogien teemat kumpuavat suoraan heidän omasta elämästä ja ehkä juuri siksi vlogit ovatkin niin huippusuosittuja nuorten tyttöjen keskuudessa.

-      Me puhutaan ostoksista, matkoista, ulkonäöstä ...miettii Ilona ääneen...
-      ...ruuasta, ulkonäöstä, omasta elämästämme ja meille tärkeistä jutuista,
       jatkaa Julia. 

Huippusuosittuja ovat erityisesti Q&A-videot, joilla tytöt vastaavat seuraajien heille lähettämiin kysymyksiin. ”Mitä aioitte tehdä lukion jälkeen? Haluaisitteko nähdä Justin Bieberin vai Isac Elliotin? Mikä some, jos joku pitäisi ottaa? Ootteko ikinä nähneet revontulii? ”



Ilona Julia -vlogit saivat alkunsa vähän vahingossa

-      Meillä oli tylsää eikä oikein mitään tekemistä, Julia muistelee. Aluksi me tehtiin
       sellaisia lyhytvideoita ja sitten me keksimme alkaa tekemään tällaisia videoita...
       ja sitten me vaan aloitettiin.

Kolmessa vuodessa tytöt ovat kasvaneet aikuisiksi ja fanimäärä on kasvanut siinä mukana. Videoita syntyy yhä pari viikossa ja niiden tunnelma on pysynyt aika lailla samanlaisena kuin ensimmäisissäkin videoissa. Tarjolla on aidosti iloista ja konstailematonta jutustelua laidasta laitaan.

Kun on katsonut Ilona Julia -vlogeja, tuntuvat tytöt tutuilta jo ensi tapaamisella. He ovat oikeassa elämässä aivan yhtä sanavalmiita ja nauravaisia kuin videoilla ja täydentävät toistensa jutustelua. 



Fanimiitti Coca-Colan Leffapäivänä

Tätä positiivista tunnelmaa on faneille tarjolla videolla mutta myös livenäkin. Fanejaan tytöt tapaavat erilaisissa miiteissä, joissa on taattu yleisöryntäys - kuten Coca-Colan Ilonan ja Julian faneille tarjoamassa Leffapäivässä maaliskuussa.

”Ne on niin ihania”, toteavat Ilonaa ja Juliaa Tennispalatsiin tapaamaan tulleet tytöt.  Tavoitteena on päästä juttelemaan heidän kanssaan, halata ja tietysti ottaa yhteiskuva.

Eikä odotus ole turhaa vaan tapaaminen täyttää kaikki odotukset. Ilona ja Julia huomioivat jokaisen faninsa ja heidän iloisuutensa ja ystävällisyytensä tarttuu - kaikilla on oikeasti kivaa.