Herkkusuu ilahduttaa ruokailijoita valmistamalla helpot ja alkoholittomat Coca-Cola-drinkit kesän juhliin. Näillä jäätelöjuomaresepteillä saat niin nuoret kuin vanhat juhlavieraat tarttumaan lasiin!

Float – jäätelö kohtaa Coca-Colan

Floatit ovat Amerikassa suosittuja juomia, joissa yhdistyy kupliva virvoitusjuoma ja herkullinen jäätelö. Nyt on suomalaistenkin aika kokea Coca-Colan ja jäätelön herkullisen harmoninen liitto!

Kahvi-float

Tie suomalaisten makunystyröihin käy luonnollisesti kahvin kautta. Loihdi iltapäivän piristykseksi viileä kahvi-float:

2 jäätelökauhallista kahvijäätelöä

2,5 dl Coca-Colaa

Kauho jäätelöpallot lasiin ja kaada Coca-Cola hitaasti pallojen päälle, kunnes lasi on täynnä. Koristele kermavaahdolla.

 

Sitruuna-float

Herkullisen grilliaterian päätteeksi on hyvä keventää raikkaalla sitruunajuomalla. Tässä floatissa sitruunasorbetti kohtaa kuplivan Sprite Zeron:
3 jäätelökauhallista sitruunasorbettia
2,5 dl Sprite Zeroa
Mansikoita
Kauho sorbetti lasiin ja täytä lasi hitaasti kylmällä Sprite Zerolla. Koristele kauden makeimmilla mansikoilla.

 

Martha Stewartin jääkylmä float

Martha Stewart on amerikkalaisen ruokakulttuurin ilmentymä. Marthan helppo Coca-Cola-float takaa viilennystä pitkälle kesäiseen iltaan:

Useampi Coca-Cola

2 dl vispikermaa

Aloita juomien valmistelu hyvissä ajoin kaatamalla Coca-Colaa jääpalamuotteihin. Martha vinkkaa, että tällä tavoin juoma ei pääse laimentumaan, vaikka jääpalat sulaisivatkin. Täytä lasit valmiilla jääpaloilla, kaada päälle Coca-Colaa, ja annostele pinnalle vispattu kerma.

 

Katso myös video:

http://www.marthastewart.com/1082011/marthas-coke-float-coca-cola-ice-cubes/@playlist/1082014/marthas-coca-cola-float-recipes