Vuoden hurjinta juhlaa vietetään loka-marraskuun vaihteessa. Toiset meistä juhlivat virallisena juhlapäivänä eli tiistaina 31.10. ja toiset joko sitä edeltävänä ja sen jälkeisenä viikonloppuna. Fanta tuo juhlaan taas erikoistunnelmaa ja hurrrjat snäppifiltterit.

Halloween on siis ihan kohta täällä ja sen kunniaksi Fanta esittelee todelliset tunnelmanluojat eli juhlakauden häijyimmät pakkaukset. Fanta Appelsiini, Appelsiini Zero ja Metsämarja pullot puetaan Halloween-asusteisiin eikä siinä kaikki! Jokaisessa etiketissä on snäppikoodi, jolla voi ladata omiin Snapchat-otoksiin hurrrjat snäppilinssit ja –filtterit. 

Kaiverrettuja kurpitsoita, kummitustarinoita ja pukujuhlia. Halloweenin suosio kasvaa Suomessa joka vuosi ja Fanta on ollut jo monena vuonna mukana tuomassa väriä, iloa ja jännitystä juhliin. Tänä syksynä Fantan oranssi väri ja kauhuteemainen juhla-asu kutsuvat jälleen suomalaisia hauskanpitoon kavereiden kera.

Fanta-pullojen Halloween-asut

Israelilaissyntyinen ja Englannissa asuva taitelija-kuvittaja Noma Bar on suunnitellut tämän vuoden juhlakuvituksen Fanta-pulloihin. Kansainvälisesti tunnetun graafisen suunnittelijan teoksia on nähty aiemmin mm. Coca-Cola-pulloissa Amerikassa.

Nyt syksyllä Fanta-pulloissa nähdään kaksi hänen piirtämäänsä klassista ja samalla erottuvaa Halloween-hahmoa: pääkallo ja noita.  Pääkallon silmissä hehkuvat oranssit appelsiinilohkot ja noidan suu on supussa kuin marjalla. Noman hahmot ovat luovuudessaan juuri sopivan hurjia ja samalla hauskoja Fanta-pulloihin.


 

Ainutlaatuiset Snapchat-linssit

Fantan Halloween-pakkaukset tuovat syksyn juhlaan hurjaa tunnelmaa. Lisäksi jokaisessa pullossa on tarjolla erityinen Fanta-lahja, snäppikoodi omien kuvien luovaan hurjistamiseen. Skannaamalla koodin Snapchatillä saa tunniksi käyttöönsä Halloween-linssejä ja -filttereitä. Skannausajankohta vaikuttaa siihen, millaisia linssejä kukin saa.

Linssejä ja filttereitä voi ladata 15. syyskuuta – 11. marraskuuta välisenä aikana.