Viime vuonna Fanta-pullot saivat uudenlaisen ja perinteisistä muovipulloista poikkeavan epäsymmetrisen kierremuodon. Tänä keväänä Fantan uusi leikkisä, käsintehdyn oloinen ja varmasti erottuva logo yllättää suomalaiset. Fantalla on täysin uusi ilme, joka on selvästi uusi ja nykyaikainen mutta samanaikaisesti hyvin tunnistettava ja Fantan näköinen.

Fanta on Coca-Cola-yhtiön toiseksi vanhin brändi, jonka juuret ulottuvat 1940-luvulle. Suomessakin Fantaa on valmistettu jo yli 50 vuotta. Ikä ei Fantan menoa haittaa; juoma on vahvasti kiinni tässä ajassa -ja jopa edellä aikaansa- eikä Fantan olemuksessa ole mitään pölyttynyttä. Ei ihme, että Fanta on suomalaisnuorten suosituin appelsiinivirvoitusjuoma.
Tänä keväänä Fantan vuosien varrella tutuksi tulleet pyöreäreunaiset ja muodokkaat kirjaimet muuttuvat suoralinjaisen kulmikkaiksi. Uudessa logossa on energiaa ja se on hauskasti ulotteinen. Näyttää, kuin Fantan kirjaimet olisi leikattu saksilla paperista. Ja näin logo on myös syntynyt: leikatut kirjaimet siirrettiin myöhemmin digitaaliseen muotoon.   Fantalle tuttuun tyyliin logo ei jätä ketään kylmäksi – tarkkasilmäiset huomaavat, että nimen viimeinen A-kirjain virnistää hymyillen.

Hauskuus kierteellä

Viime vuonna Fanta teki loikan tulevaisuuteen esittelemällä pullon, jollaista ei ole aiemmin nähty! Kun Fanta-pullo kiertyi puristetun appelsiinin tavoin uudenlaiseen muotoon, pomppasi myös juoman suosio. Erottuva epäsymmetrinen muoto ja uusi logo sulautuvat hauskaksi kokonaisuudeksi, jossa ei ole mitään perinteistä mutta sitäkin enemmän iloa.
Suomalaiset ovat innoissaan Fantan uudesta pullosta ja nyt uusi logo jatkaa Fantan innovaatioiden historiaa. Se antaa Fantan hauskalle, virkistävälle ja herkulliselle olemukselle nykyaikaisen ilmeen. Fanta tunnetaan erityisesti appelsiinin maustaan, mutta kansainvälisesti Fanta tarjoaa yli sata erimakuista herkullista hedelmäjuomaa.  Suomalaiset ovat jo vuosia pyytäneet meitä tuomaan takaisin Fantan metsämarjojen makuisen juoman. Juuri tästä syystä Fanta Metsämarja palaa nyt tauon jälkeen Fantan makuperheeseen. Juomassa maistaa niin vadelman kuin karhunvatukankin.