On taas se aika vuodesta - Coca-Colan tunnelmallinen joulumainos välittää jälleen joulun tunnelmaa koteihin.

Kaukana Lapissa, Joulupukin kuuluisassa pajassa, Joulupukki selailee kirjaa nimeltä ”Kuinka ilahduttaa ystävää?”. Kirjan sivut näyttävät sarjan tilanteita, joissa joulun taika toteutuu ihmisten tekoina. Ihmisten toisilleen pieninä tekoina antamat epäitsekkäät ja ystävälliset lahjat osoittavat, että joulussa on kyse onnen jakamisesta.

Tapahtumien taustalla soi Jimmy Duranten klassikkokappale  “Make someone happy”.  Tämä vuonna 1965 tehty positiivinen kappale välittää hienosti sen ainutlaatuisen tunteen, joka syntyy toisten ilahduttamisesta.

Katso Coca-Colan joulumainos ”Jaa hyvää joulumieltä” tästä.

https://www.youtube.com/watch?v=wsiE8y1V4_8

 

Ilahduta ystävää sanoin – lähetä kohteliaisuus

Coca-Colan ”Make sameone happy” –mainos kuvaa joulun henkeä ja tunnelmaa. Joulu on aikaa, jolloin muistetaan ja ilahdutetaan muita ihmisiä – niin  tuttuja kuin tuntemattomiakin.

Kohteliaisuudet ovat taikasanoja, joiden kuuleminen saa kenet tahansa hyvälle tuulelle. Ja jouluna jos koskaan on hyvä syy sanoa muutama kaunis sana ystävälle, miksei myös tuntemattomalle. Kauniit sanat ovat lahja, joka ilahduttaa kaikkia enemmän kuin mikään tavara.

Tänä jouluna Coca-Cola Joulupukki on tehnyt ilahduttavien kohteliaisuuksien lähettämisen helpoksi. ”Rakastan sinua kuin porot lunta.” ”Olet paras joululahjani.” ”En voi lakata hymyilemästä, kun ajattelen sinua.” Sivulta coke.fi löydät parikymmentä erilaista hauskaa ja kaunista ajatusta, joista voit valita sopivimman ystävällesi tai omalle kullallesi. Usko pois – saatat yllättyä viestin saaneen iloisesta reaktiosta. Pieni vaiva, iso ilo.


Kimin toive toteutui Coca-Colan joulumainoksessa

Yksi Coca-Colan joulumainoksen  näyttelijöistä on saksalainen Kim, jonka suuri unelma on olla näyttelijä.

Kim oli aina unelmoinut pääsevänsä mukaan Coca-Colan joulumainokseen. Kimin äiti halusi ilahduttaa tytärtään ja jakoi tämän toiveen Coca-Colan edellisen joulukampanjan aikana Coca-Cola Joulupukin kanssa. Vuonna 2014 toteutui se, mikä joskus oli tuntunut Kimistä mahdottomalta unelmalta. Hän pääsi yllättäen mukaan Coca-Colan kansainvälisen joulumainoksen kuvauksiin.

Kim esiintyy mainoksessa yhtenä isoäidin luona vierailevista sukulaisista. Ovikellon soidessa isoäiti avaa oven ja yllättyy iloisesti odottamattomista vieraista. Seurue viettää yhdessä ihanan jouluillan nauttien toistensa seurasta joulun hengessä.

Katso saksalaisen Kimin haastattelu mainoksen kuvauksista (saksaksi, ei tekstitystä).

http://www.coca-colacompany.com/videos/making-of-christmas-tvc-kim-bc3889721986001/