Musiikki tuo laulaja Diandralle erityisiä kesämuistoja. Moniin biiseihin liittyy hauskoja ystävien kanssa vietettyjä hetkiä, ja useankin vuoden takaiseen tunnelmaan voi palata suosikkibiisin kautta. Musiikki tuo Diandralle mieleen esimerkiksi esikoisalbumin julkaisun kesällä 2012 ja kultaa myyneen ”Paha Poika”-sinkun julkaisun kesällä 2014.

Diandra listasi viisi biisiä, joiden avulla hänen jokaisesta kesähetkestään tulee täydellinen, satoi tai paistoi:

1.       Kaikki Hyvin – Cheek ft. Lord Est

”Kuunneltiin tätä kavereiden kanssa kun oltiin 14 tai 15, eli kappale on kuulunut jo monta vuotta mun kesään. Kaikki Hyvin on tosi kesäinen biisi, jossa on rentoihin kesähetkiin sopivat reggae-vibat.”

2.       Pämppää – Teflon Brothers

”Tästä biisistä tulee mieleen viime kesä! Teflon Brothers takaa huikean kesäfiiliksen, tämä on todella tarttuva kappale. Luukutettiin tätä kavereiden kanssa koko kesän.”

3.       Sofia – Alvaro Soler

”Tämän biisin olen itse asiassa kuullut vasta äskettäin, mutta jo ensikuuntelusta tiesin, että tulen soittamaan sitä monta kertaa tämän kesän aikana. En ymmärrä laulun sanoja, mutta lattarifiilis sopisi ihanasti alkuillan tunnelmiin. Sofia on hyvän mielen biisi kavereiden kanssa hengailuun.”

4.       This Is What You Came For – Calvin Harris ft. Rihanna

”Tämä biisi on soinut radiossa paljon, mutta en ole vieläkään kyllästynyt siihen. Rihannalla on tosi makea ääni, ja oikeastaan hänen koko tuotantonsa on mahtavaa. Biisi sopii erityisesti kesäisiin sadepäiviin.”

5.       Trap Queen – Fetty Wap

”Tätä biisiä me ollaan kanssa soitettu aivan koko ajan kavereiden kesken. Parasta kappaleessa on se, että kaikki voivat laulaa yhdessä! Trap Queen sopii mihin tahansa kesähetkeen.”