Coca-Cola valittiin parhaiden työpaikkojen joukkoon kansainvälisessä tutkimuksessa

Coca-Cola Companyn palveluksessa työskentelevät lähes 150 000 ihmistä tiesivätkin sen jo. Ja nyt kansainvälinen HR-konsultointi-, -tutkimus- ja koulutusyritys Great Place to Work Institute on vahvistanut asian: Coca-Cola kuuluu parhaisiin työpaikkoihin.

Great Place to Work® Institute nimesi Coca-Cola Companyn maailman 25. parhaaksi kansainväliseksi työpaikaksi vuonna 2014.

Maailman parhaiden kansainvälisten yritysten listalle pääsevät parhaiksi työpaikoiksi katsotut globaalit yritykset. Listalle pääsy edellyttää, että yritys on yltänyt vähintään viidelle kansalliselle Great Place to Work® -listalle, sillä on oltava vähintään 5 000 työntekijää maailmanlaajuisesti ja vähintään 40 prosenttia sen globaalista työvoimasta on työskenneltävä yrityksen kotimaan ulkopuolella.

Joka vuosi vähintään 10 miljoonaa ihmistä eri puolilla maailmaa osallistuu Great Place to Work Trust Index -henkilöstökyselyyn. Siinä mitataan työntekijöiden suhdetta yrityksen kanssa tutkitaan työntekijöiden mielipiteitä, asenteita ja havaintoja luottamuksen tasosta työnantajayrityksessä.

Coca-cola -yhtiö sai hyvät arvosanat ura- ja kehitysohjelmista, palkkaus- ja palkkiokäytännöistä ja työympäristöistä, joihin kuuluvat mm. kulttuuriohjelmat, joustavat työjärjestelyt sekä muut edut, joiden tarkoitus on edistää työn ja vapaa-ajan tasapainon saavuttamista.

Kyseessä on yksi monista yhtiön äskettäin saamista palkinnoista, joihin kuuluvat muun muassa pääsy Fortune-lehden World’s Most Admired Companies -listalle ja Coca-Colan vuonna 2011 saama Advertising Age -lehden Marketer of the Year -tunnustus.