Englantilaiset pääsivät ensimmäisenä Euroopassa maistamaan uutta Coca-Cola Zero Sugaria. Uutuuden esitteli briteille laulaja ja lauluntekijä Rita Ora jo heinäkuun helteillä Lontoon keskustassa. Uutta Coca-Cola Zero Sugaria pääsi maistamaan ensimmäistä kertaa lanseerausta varten rakennetussa pop-up -loungessa. Juoma sai heti hyväksyviä nyökytyksiä briteiltä: kyllä, maistuu aivan tavalliselta Coca-Colalta, mutta ilman sokeria.

Coca-Cola Zero Sugar aloitti Euroopan valloituksensa Lontoossa heinäkuussa. Uusi juoma ei jättänyt ketään kylmäksi, mutta viilensi sopivasti Lontoon yli pyyhkinyttä lämpöaaltoa.

Coca-Cola Zero Sugar pop-up lounge ei ollut mikään tavallinen kohtaamispaikka, vaan kaikkia aisteja kutkuttava kokemus. Loungen hämyisistä huoneista löytyi huurteinen baaritiski, josta jokainen vieras sai aluksi käteensä kylmän Coca-Cola Zero Sugar -pullon. Vieraita viihdytettiin myös suurella interaktiivisella ruudulla ja pehmeillä löhöilysohvilla. Tyylikkääseen mustalla ja punaisella sisustettuun loungeen saapui myös artisti, musiikintekijä ja innokas Coca-Cola-fani, Rita Ora.

Coca-Cola-Zero-Sugar-saapuu-Suomeen

Coca-Cola Zero Sugar aloitti Euroopan valloituksensa Lontoossa heinäkuussa. Nyt uutuus saapuu vihdoin myös Suomeen.

Maistuu Coca-Colalta

Suomessakin mainetta niittänyt Rita Ora on tunnettu mm. I Will Never Let You Down -biisistään, mutta tekee myös paljon yhteistyötä muiden artistien kanssa.

”Olen aina ollut iso Coca-Cola-fani”, kertoo Rita ja siemailee uutta juomaa punavalkoisen pillin lävitse. ”Tämä maistuu ihan tavalliselta Coca-Colalta. Ei ikinä uskoisi, ettei siinä ole yhtään sokeria.”

Rentouttavan hetken päätteeksi Rita astelee vielä punaiselle matolle valokuvaajien kuvattavaksi. Itsevarma ja elämän hauskuutta rakastava artisti kiteyttää olemuksellaan myös Coca-Colan sanoman. ”Jos olet niin kuin minä ja haluat nauttia alkuperäisestä Coca-Colasta, mutta ilman sokeria, tämä juoma on täydellinen sinulle”, hän hymyilee ja poseeraa pitkässä mekossaan, jonka värit toistavat jääkylmän pullon punamustaa etikettiä. Loungen sohvilla juomaa siemailevat vierailijat ovat täysin samaa mieltä.

Katso Rita Oran 60-sekunnin haastattelu Coca-Cola Zero Sugar Loungessa.