Coca-Cola Finland kuuluu Coca-Cola-konserniin Euroopassa. Coca-Cola Finland (CCF) toimii Keravalla Sinebrychoffin tiloissa. Sinebrychoff vastaa Coca-Cola -yhtiön juomien valmistamisesta, jakelusta ja myynnistä Suomessa.

Coca-Colan palveluksessa on Euroopassa noin 1 600 henkeä. Noin kolmasosa heistä työskentelee virtuaalisessa organisaatiossa ja tarjoaa jaettuja palveluita kaikille markkina-alueille Euroopassa. Liiketoimintayksiköt ja paikalliset tiimit toteuttavat suunnitelmat paikallisella tasolla.

Euroopan tiimissämme on monenlaista osaamista, joka kattaa brändinrakennuksen, markkinoinnin ja viestinnän, kaupallisen osaamisen, finanssitoiminnot, markkinatutkimuksen, tuotekehitys- ja tutkimustoiminnot, lakiasiat,  teknisen- ja laatutoiminnot. Tiimistämme löytyy ihmisiä, joilla on monipuolisesti lahjakkuutta, ideoita ja näkemyksiä. He edustavat myös monipuolisesti erilaisia kokemustaustoja ja kulttuureita. Työntekijämme työskentelevät vaivattomasti moniulotteisessa toimintaympäristössä sekä Euroopan virtuaalisessa organisaatiossa että paikallisella tasolla.

Euroopan organisaatiomme avoimet työpaikat löytyvät täältä. Jos haluat työskennellä juomiemme ja brändiemme parissa Sinebrychoffilla, vieraile www.sinebrychoff.fi –sivulla.

Coca-Cola valittiin parhaiden työpaikkojen joukkoon kansainvälisessä tutkimuksessa

Coca-Cola Companyn palveluksessa työskentelevät lähes 150 000 ihmistä tiesivätkin sen jo. Ja nyt kansainvälinen HR-konsultointi-, -tutkimus- ja koulutusyritys Great Place to Work Institute on vahvistanut asian: Coca-Cola kuuluu parhaisiin työpaikkoihin.

Great Place to Work® Institute nimesi Coca-Cola Companyn maailman 25. parhaaksi kansainväliseksi työpaikaksi vuonna 2014.

Maailman parhaiden kansainvälisten yritysten listalle pääsevät parhaiksi työpaikoiksi katsotut globaalit yritykset. Listalle pääsy edellyttää, että yritys on yltänyt vähintään viidelle kansalliselle Great Place to Work® -listalle, sillä on oltava vähintään 5 000 työntekijää maailmanlaajuisesti ja vähintään 40 prosenttia sen globaalista työvoimasta on työskenneltävä yrityksen kotimaan ulkopuolella.

Joka vuosi vähintään 10 miljoonaa ihmistä eri puolilla maailmaa osallistuu Great Place to Work Trust Index -henkilöstökyselyyn. Siinä mitataan työntekijöiden suhdetta yrityksen kanssa tutkitaan työntekijöiden mielipiteitä, asenteita ja havaintoja luottamuksen tasosta työnantajayrityksessä.

Coca-cola -yhtiö sai hyvät arvosanat ura- ja kehitysohjelmista, palkkaus- ja palkkiokäytännöistä ja työympäristöistä, joihin kuuluvat mm. kulttuuriohjelmat, joustavat työjärjestelyt sekä muut edut, joiden tarkoitus on edistää työn ja vapaa-ajan tasapainon saavuttamista.

Kyseessä on yksi monista yhtiön äskettäin saamista palkinnoista, joihin kuuluvat muun muassa pääsy Fortune-lehden World’s Most Admired Companies -listalle ja Coca-Colan vuonna 2011 saama Advertising Age -lehden Marketer of the Year -tunnustus.