Tänä syksynä kaikki on mahdollista, sillä nyt Fantakin vaihtaa väriä ja makua aivan silmiesi edessä! Uusi innovaatio antaa juuri sinun päättää, juotko Fantasi appelsiinin makuisena, vai löytyykö lasistasi kenties herkullista kirsikkaa tai maukasta ananasta. Miltä sinun Fantasi maistuu?

Oranssi ja tumma kirsikanpunainen ovat Halloweenin värit. Eikä mikään vie oikeaan juhlatunnelmaan paremmin kuin Halloweenin naamiaisasut ja juuri oikeanväriset juomat! Ja nyt juhlakauden oranssin kaveriksi voit taikoa appelsiini-Fantan tummaakin tummemman punaiseksi uusilla Instamix-makusiirapeilla. Tämä on Halloweenin hurjin juomataika ja varma vetonaula!

Tänä syksynä kauppojen Fanta-hyllyistä löytyy jotakin uutta ja jännittävää. Fanta-kierrepullon ostaja saa kaupan päälle pussillisen makusiirappia, jonka avulla voi käden käänteessä tuunata Fantaansa aivan uuden maun. Kauppoihin tulee kirsikan kaveriksi myös ananaksen makuinen siirappi.

Makusiirapit on pakattu pieniin 4,1 millin pusseihin. Pussin sisältö on helppo kaataa suoraan pulloon ja sekoittaa juoman joukkoon pulloa kevyesti käännellen. Fanta Instamix -makusiirapeissa on vain luontaisia aromeita, jotka antavat perinteiselle Fantalle herkullisen maun, jota kuluttajat eivät ole ennen kokeneet. 

Appelsiini Fanta muuttuu kirsikaksi

Syksyn jännittävin muodonmuutos! Uusi makusiirappi muuttaa appelsiini-Fantan väriä ja makua käden käänteessä.

Innovaatio pienessä pussissa

Monet meistä ovat varmasti maistaneet montaa erilaista Fantaa sekä Suomessa että ulkomailla, mutta nyt kauppoihin tulevat makupussit ovat poikkeuksellinen uutuus. Fanta ilahduttaa kokeilunhaluisia suomalaisia uudella keksinnöllä juuri sopivasti Halloweenin aikoihin. Instamix tuo Fanta-faneille hauskaa vaihtelua ja jännitystä. - millaisena sinä haluat nauttia lempijuomasi tänä syksynä!